Stiri Cupa României Feminin

Va obține Satu Mare a 12-a victorie consecutivă contra Craiovei?

Costin Marinescu

Costin Marinescu
27.10.2012

Sala Sporturilor Satu Mare
duminică, 28 octombrie
ora 13:00
  Fișa meciului  

CSM Satu Mare vrea să răzbune înfrângerea din EuroCup, în fașa Lattes Montpellier, printr-un rezultat bun contra SCM CSȘ U Craiova.

Echipa antrenată de Dan Fleșeriu a avut un debut excelent de campionat. După calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, Satu Mare a obținut șapte victorii consecutive în campionat, seria fiind întreruptă în etapa precedent de CSM Târgoviște. Echipa din Dâmbovița s-a impus cu 67 – 64.

De partea cealaltă, Craiova are o linie de clasament neutră, trei victorii și tot atâtea înfrângeri. Elevele lui Milan Nisic nu au obținut în acest sezon rezutate notabile. Au câștigat meciurile în care au fost favorite (Olimpia București, CSM București Sportul Studențesc și Rapid) și au pierdut în fața echipelor din Alba Iulia, Târgoviște și Danzio Timișoara. Ultimul rezultat al oltencelor a fost 78 – 46, contra celor de la Rapid București.

Conform statistici oferite de TotalBaschet.ro, Craiova nu a câștigat niciodată un meci cu Satu Mare. Din 2008 și până în prezent cele două echipe s-au întâlnit în 11 confruntări oficiale, toate fiind adjudecate de echipa din nord vestul țării.

Partida, care va avea loc duminică, de la ora 13:00, va fi arbitrată de Dragoș Alin și Istvan Gabriela, iar comisar va fi Hurgoi Marius.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!