Stiri Cupa României Feminin

Vasile Daniel: „Ne dorim să câștigăm meciul cu Rapid”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
03.10.2014

SCM CSS Craiova întâlnește Rapid București în cadrul etapei a doua din Liga Națională feminină de baschet.

Antrenorul secund al formației craiovene, Vasile Daniel, este de părere că echipa sa poate să câștige partida de sâmbătă, iar o victorie ar da un moral bun oltencelor.

„Va fi un meci foarte important pentru noi, ne dorim foarte mult să-l câştigăm pentru a avea un alt moral în acest început de campionat. Rapid este o echipă apropiată valoric de echipa noastră și trebuie să profităm de acest lucru. Am mare încredere în fetele noastre și sunt convins că vom face un meci mare. Janina Ninu și Adina Pop sunt accidentate, dar ele vor intra pe teren cu infiltrații pentru că sunt două jucătoare cu mare experiență de care avem nevoie”, a mărturisit tehnicianul.

SCM CSS Craiova – Rapid se va disputa în Sala „Ion Constantinescu” din Craiova, sâmbătă, de la ora 13.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!