Stiri Cupa României Feminin

Victorie clară pentru Olimpia CSU Brașov pe terenul lui BC Sirius Târgu Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.10.2016

Olimpia CSU Brașov a câștigat meciul din etapa a 2-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, jucat pe terenul lui BC Sirius Târgu Mureș.

Elevele lui Dan Calancea au intrat foarte bine în meci și au reușit să rupă partidă până la pauză. Primul sfert a fost adjudecat de brașovence cu scorul de 25-15, iar în cel de-al doilea și mai clar, 27-12. După pauză lucrurile s-au mai echilibrat, Olimpia rotindu-și întregul lot de jucătoare. Chiar și așa, BC Sirius nu a reușit să câștige nici măcar un sfert, iar la final s-a văzut învinsă cu scorul de 80-51.

Adrienne Webb a fost cea mai bună jucătoare a a partidei cu 20 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Biljana Pesovic a adăugat și ea 20 de puncte plus 5 recuperări și 5 pase decisive. Michaela Houser a terminat cu 19 puncte, 8 pase decisive și 4 recuperări, iar Kristina Higgins a înregistrat un double-double, 10 puncte și 14 recuperări.

Cherise Daniel a fost cea mai bună jucătoare a gazdelor cu 15 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Teonia McCune a acumulat 13 puncte și 7 recuperări, iar Andrea Beldian a adunat 9 puncte și o recuperare.

Olimpia CSU Brașov a bifat a doua victorie stagională, în timp ce BC Sirius a ajuns la două înfrângeri în două etape.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!