Stiri Cupa României Feminin

Victorie clară pentru Sepsi-SIC în al doilea meci al finalei cu CSM Satu Mare

Victorie clară pentru Sepsi-SIC în al doilea meci al finalei cu CSM Satu Mare

Sepsi-SIC a câștigat împotriva lui CSM Satu Mare, scor 73-50 (14-12, 13-14, 20-10, 26-14) în meciul doi din finala Ligii Naționale de baschet feminin. Partida din Sepsi Arena a avut loc joi, 5 mai.

Formația din Sfântu Gheorghe s-a distanțat la 9 puncte cu puțin peste două minute rămase din primul sfert, 14-5, dar sătmărencele au recuperat din deficit până la sfârșitul actului întâi, când tabela a indicat 14-12. Coșul de trei puncte semnat de Bria Goss a adus formația din Satu Mare în avantaj, 16-18, dar Kincso Kelemen a înscris și ea de afară pentru ca Sepsi să conducă din nou, scor 23-20. După prima repriză, diferență dintre combatante era de doar un punct, scor 27-26.

Jucătoarele pregătite de Zoran Mikes au revenit mai montate în teren pentru partea a doua a întâlnirii. La jumătatea sfertului trei, scorul era 37-33, iar înaintea ultimelor zece minute ecartul era de 9 lungimi, scor 47-36. Sepsi s-a distanțat la 21 de puncte în debutul sfertului patru, scor 57-36, iar gruparea adversă nu a mai reușit să revină în joc. În cele din urmă, covăsnencele s-au impus la o diferență de 23 de puncte, scor final 73-50.

Principalele marcatoare

Sepsi: Gardner 13 puncte, Mandache 12 puncte, Godri-Părău 10 puncte, Orban 10 puncte

Satu Mare: Goss 25 de puncte, Solopova 8 puncte, Bright 7 puncte, Kilin 6 puncte

 

Sepsi Sfântu Gheorghe ar putea câștiga campionatul în cazul unei victorii în meciul trei al finalei, care va avea loc la Satu Mare luni, 10 mai de la ora 19:00.

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!