Stiri Cupa României Feminin

Victorie confortabilă pentru SCM Timișoara la Târgu Mureș

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.01.2018

Duelul formațiilor de pe ultimele două poziții, înaintea etapei a 17-a, a fost adjudecat clar de SCM Timișoara. Sirius nu a condus deloc, iar scorul final a fost 60-85, pe sferturi: 12-26, 19-25, 10-20 și 19-14.

Gazdele au început partida cu Robinson, Pop, Meszaros, Radovic și Mitov. Oaspeții le-au avut în primul 5 pe Lloyd, Ivășchescu, Stoiedin, Brosovszky Boriga și Burdgess. Burdgess și Lloyd au marcat primele patru patru puncte și SCM Timișoara conducea cu 14 puncte la prima pauză. La jumătatea partidei scorul a fost 31-51. Avansul a continuat să crească în sfertul trei, când alb-violetele au adăugat 10 puncte la ecart. În sfertul trei s-a înregistrat și cea mai mare diferență, 34 de puncte la 41-75. În ultima perioadă de joc Sirius a reușit opt puncte la rând și și-a adjudecat sfertul pentru cinci puncte. S-a încheiat 60-85 și timișorencele au obținut a 6-a victorie în campionat.

Acestea au pus capăt seriei de 6 înfrângeri pe terenuri străine și au urcat provizoriu pe 6. Sirius ajunge la 14 înfrângeri consecutive și rămâne pe ultima poziție.

Formația de pe Bega a reușit 56 de puncte din spațiul de trei secunde, față de 18 ale gazdelor. 9-17 a fost scorul la puncte înscrise pe contraatac și 9-22 la cele venite după greșeli adverse.

După plecarea lui Conwright, Dlesha Lloyd a preluat rolul de cea mai bună marcatoare pentru SCM. Americanca a fost coșghetera partidei cu 27 de puncte, la care a adăugat 6 recuperări și 3 pase decisive pentru 31 în dreptul eficienței. Pentru oaspete s-au mai remarcat: Brosovszky Boriga cu 17 puncte și 6 pase decisive, Stoiedin (double-double cu 11 puncte și 10 recuperări) și Burdgess cu 16 puncte.

Emese Gal a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 18 puncte, urmată de Robinson cu 17 puncte, 9 recuperări și 7 pase decisive, respectiv Meszaros cu 11 puncte.

În ultima etapă a sezonului regulat timișorencele vor întâlni acasă pe Olimpia Brașov. Sirius va merge la Arad. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!