Stiri Cupa României Feminin

Victorie decisivă

Costin Marinescu

Costin Marinescu
04.12.2012

81 - 51
17-12, 23-8, 25-19, 16-12
  Statistica  

”Nu ne interesează Cupa” spune Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSM Satu Mare, dar felul în care a pierdut echipa sa partida tur a sferturilor de finală ale Cupei României a arătat mai mult superioritatea adversarului decât dezinteresul pentru meci al pierzătorilor.

ICIM Arad a marcat 41% dintre aruncările de 3 puncte încercate, a recuperat cu 15 mingi în plus și a etalat un joc colectiv mult mai bun care le-a adus victoria la 30 de puncte diferență și, aproape sigur, calificarea în semifinale.

Aradul a câștigat cu 81-51 ceea ce toți iubitorii baschetului feminin din România se așteptau să fie un meci a cărui învingătoare va sta sub semnul întrebării până la final și a scos de pe sliderul cu cele mai importante știri ale zilei partida retur.

Chrissy Givens a fost cea mai eficientă jucătoare din tabăra învingătoarelor. Jucătoarea de origine americană a înscris 22 puncte și a recuperat 11 mingi, fiind singura baschetbalistă de pe teren care a terminat în double double.

Kari Laplante a marcat 13 puncte și a reușit 8 recuperări. Tot 13 puncte a avut și Christina Wirht.

ICIM Arad a câștigat fiecare sfert al partidei, dar diferența decisivă a fost luată în a doua perioadă de joc, în care s-a impus cu 23 – 8, grație unui parțial de 11 -0 cu care a încheiat prima repriza.

CSM Satu Mare a avut 2 jucătoare cu 14 puncte marcate, Annemarie Pârău și Italee Lucas. Chadijah Whittington a avut 10 puncte, în timp ce Shanika Freeman nu a marcat, fiind la primul său meci în România în care reușește această contraperformanță.

Meciul retur va avea loc pe 20 decembrie, de la ora 18:00.

Foto: Bogdan Samoilenco

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!