Stiri Cupa României Feminin

Victorie la 18 puncte pentru FCC Baschet Arad în partida cu CSM Satu Mare

Victorie la 18 puncte pentru FCC Baschet Arad în partida cu CSM Satu Mare

Toate cele trei partide din etapa a șaptea a fazei a doua din Liga Națională, Grupa A valorică, s-au disputat sâmbătă, 22 februarie. În derby-ul etapei, FCC Baschet Arad a obținut o victorie clară pe teren propriu în fața celor de la CSM Satu Mare. Iată rezultatele înregistrate:

 

Olimpia CSU Brașov - CSM Târgoviște 64-70 (17-21, 12-15, 19-17, 16-17)

Formația din Dâmbovița a început în forță meciul și a trecut la conducerea partidei din primele minute. Brașovul a reușit să se apropie la o posesie de adversare în mai multe rânduri, însă elevele lui Cătălin Tănase s-au descurcat mai bine și au plecat în final de sub Tâmpa cu o victorie la 6 puncte diferență. Larisa Toma a fost cea mai bună marcatoare de la Târgoviște cu 18 puncte, iar Beadle Angela Lou a înscris 27 de puncte pentru gazde.

 

FCC Baschet Arad - CSM Satu Mare 83-65 (21-14, 15-21, 17-11, 30-19)

Aradul s-a impus fără mari probleme în disputa cu CSM Satu Mare de pe teren propriu, într-un meci cu o miză importantă pentru ambele echipe, locul 2 înaintea fazei eliminatorii. În ciuda unui start bun de meci, arădencele au avut un avantaj de doar un punct după primele două sferturi, scor 36-35. După pauză, galben-albastrele au mărit intensitatea jocului și conduceau la 7 lungimi după sfertul trei, 53-46. A urmat un sfert patru foarte productiv pentru FCC Baschet Arad, care s-a deprins pe tabelă și a obținut în cele din urmă un succes categoric în fața echipei sătmărene. Adrienne Webb a marcat 23 de puncte pentru echipa de pe malul Mureșului, urmată de Veatriki Akathiotou cu 22 de puncte. Bernice Mosby a înregistrat 23 de puncte pentru Satu Mare.

 

CS Universitatea Cluj-Napoca - ACS Sepsi SIC 61-103 (12-32, 13-24, 24-20, 12-27)

Campioana în exercițiu a venit hotărâtă pe malul Someșului și până la pauza mare avea un avantaj de 31 de puncte pe tabelă, 25-56. Clujencele au reușit să-și adjudece actul al treilea, însă oaspetele au turat din nou motoarele în ultimul sfert, reușind să depășeacă borna de 100 de puncte marcate. Chrissi Givens a fost cea mai bună marcatoare a meciului cu 21 de puncte, în timp ce Mariah King a fost lidera Clujului la acest capitol cu 14 puncte. Jelena Vucetic de la Sepsi a avut 20 de puncte, 6 assist-uri, 3 recuperări și 3 intercepții, fiind cea mai eficientă jucătoare a meciului. Korine Campbell de la Universitatea a reușit un nou double-double format din 13 puncte și 15 recuperări.

*Foto: BLK Photos

1 comentariu la aceasta stire:
  • T TI :

    SPEIS SIC CAMPIOANA !
    BRAVO FETELOR ! Ati demonstrat si de aceasta data la Cluj,ca sinteti cele mai bune din tara!Felicitari si asteptam noile succese in Arena SEPSI si in celelalte sali de sport din tara !!

    cu 4 ani în urmă (23.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!