Stiri Cupa României Feminin

Victorii categorice pentru Sepsi, Satu Mare și Alexandria în prima zi a turneului 3 LNBF

Victorii categorice pentru Sepsi, Satu Mare și Alexandria în prima zi a turneului 3 LNBF

Mai multe formații din campionatul feminin au înregistrat victorii clare în ziua de sâmbătă a turneului al treilea. 

Sepsi-SIC a câștigat acasă în fața celor de la Rapid București cu scorul de 105-42 (29-12, 27-13, 26-7, 23-10). La pauza confruntării, echipa covăsneană avea un avantaj de 31 de puncte, scor 56-25. 

Rebekah Gardner a fost cea mai bună jucătoare a meciului cu 21 de puncte, 11 recuperări, 4 intercepții și 2 assist-uri. Andra Mandache și Jovana Pasic au marcat fiecare câte 17 puncte iar Kincso Kelemen a înscris 15 puncte.

Florina Stănici (Diaconu) a înscris 11 puncte pentru Rapid iar Gabriela Vlad a pus 9 puncte pe tabelă. Teodora Manea a avut 8 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții.

CSM Satu Mare s-a impus pe propriul teren împotriva echipei Phoenix CSU Simona Halep Constanța, scor 84-57 (26-12, 15-17, 29-15, 14-13). După primele două sferturi, tabela indica 41-29 pentru sătmărence.

Bria Goss a fost principala evidențiată de la învingătoare cu 22 de puncte, 9 pase decisive, 5 recuperări și 4 intercepții. Erica Covile a adunat cu 20 de puncte,  9 recuperări și 4 pase decisive. Marina Solopova a înscris 17 puncte iar Patricia Bright a marcat 11 puncte.

De cealaltă parte, Denia Davis Stewart a marcat 15 puncte. Bianca Voica-Nagy și Nikki McDonald au înscris fiecare câte 12 puncte.

Într-un meci care a avut loc de asemenea în Sala LPS din Satu Mare, CSM Alexandria a câștigat confruntarea cu CSU Rookies Oradea, scor 95-39 (35-6, 17-16, 17-11, 26-6). Astfel, gruparea din Teleorman avea deja un avantaj de 30 de puncte după prima repriză, scor 52-22.

Paloma Janin Cucu de la Alexandria a avut 27 de puncte, 8 intercepții, 7 recuperări și 5 pase decisive. Raluca Nicoleta Lungu a înscris 17 puncte și a recuperat mingea de nouă ori. Andreea Alexandra Horlea a marcat 16 puncte în această partidă.

Alexandra Mangra a marcat 9 puncte și a reușit de asemenea 6 recuperări și 5 pase decisive pentru trupa orădeană. Ivana Vereș și Maria Farago au marcat câte 7 puncte pentru CSU Rookies.

Astăzi, 13 decembrie are loc derby-ul dintre CSM Târgoviște și FCC Baschet Arad, o confruntare care în alți ani decidea câștigătoarea trofeului de campioană. Meciul va începe la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Brașov și va fi transmisă în direct de către FRB TV.

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!