Stiri Cupa României Feminin

Victorii clare pentru Alexandria şi Alba Iulia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.10.2013

Două dintre cele mai dezechilibrate dueluri din etapa a 4-a a Ligii Naţionale de Baschet feminin au avut loc la sala Rapid din Bucureşti respectiv la Sala Sporturilor din Alexandria, acolo unde CSU Alba Iulia respectiv gazdele CST Alexandria au învins la diferenţe de peste 40 de puncte.

Rapid Bucureşti nu a putut emite nicio pretenţe în faţa formaţiei pregătite de Miroslav Popov care şi-a impus ritmul de la bun început, adjudecând fiecare sfert în parte 23-10, 24-9, 22-12, 14-3 (83-35). Singura sportivă a gazdelor care s-a ridicat la nivelul adversarului a fost Florina Diaconu, fundaşul în vârstă de 31 de ani a terminat jocul cu 16 puncte marcate, însă doar 7 unităţi la eficienţă, aspect ce se datorează şi numărului mare de mingi pierdute, 6 la număr.

În ceea ce priveşte formaţia din judeţul Alba, Chastity Reed a fost din nou cea mai bună jucătoare de pe parchet, izbutind un double-double cu 16 puncte şi 14 recuperări pentru 23 de unităţi la eficienţă. Graţie diferenţei foarte mare de pe tabelă Popov şi-a permis să ruleze întreg lotul, fiecare sportivă izbutind să îşi treacă numele pe lista marcatorilor.

De menţionat ar mai fi faptul că Tiffany Brown nu a făcut deplasarea la Bucureşti respectiv cele două faulturi tehnice dictate sportivelor Chastity Reed şi Gabriela Vlad, oarecum inutil, de către cuplul de arbitri format din Dragoş Nicolae şi Alexandru Vasile.

-----

Un alt meci fără istoric s-a desfăşurat între CST Alexandria şi SCM "U" Craiova. Fetele pregătite de Mădălin Piperea s-au impus la o diferenţă de 45 de puncte, 75-30. Ambele formaţii şi-au rulat întreg lotul, iar raportul de eficienţă spune totul despre acest duel: 96-16 în favoarea gazdelor.

Anca Şipos s-a remarcat ca principala marcatoare e echipei învingătoare, având 14 puncte şi 5 pase decisive pentru 15 unităţi la eficienţă. De parte cealaltă putem menţiona prestaţia Janinei Ninu, autoare a 7 puncte.

În urma acestor rezultate CST Alexandria şi-a consolidat poziţia de lider, fiind alături de ICIM Arad singurele formaţii neînvinse în această ediţie de campionat, în timp ce Alba Iulia ocupă poziţia a 4-a cu 3 victorii şi o înfângere.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe maria.maria :

    FELICITARE
    FELICITARI ECHIPEI DIN ALEXANDRIA.SUCCES IN CONTINUARE

    cu 10 ani în urmă (24.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!