Stiri Cupa României Feminin

Victorii pentru CSM Târgoviște, Phoenix Constanța și ”U” Cluj

Victorii pentru CSM Târgoviște, Phoenix Constanța și ”U” Cluj

Ziua a doua din primul turneul al Ligii Naționale de Baschet Feminin a fost fără surprize până acum. În meciul de deschidere al etapei de sâmbătă, CSM Târgoviște a învins-o pe ACS KSE Târgu Secuiesc, scor 59-51 (15-12, 9-15, 16-13, 19-11).

La pauza confruntării din Sepsi Arena, Târgu Secuiesc se afla la conducere, scor 24-27. La jumătatea sfertului trei, Târgoviște a trecut în avantaj după coșul reușit de Petrof, scor 34-33. Totuși, adversarele au reușit să egaleze spre finalul actului al treilea printr-o aruncare de la mare distanță, 40-40. Dâmbovițencele au dominat finalul întâlnirii și au reușit să obțină prima victorie a sezonului.

Alina Chivu a marcat 17 puncte, iar Gabriela Irimia a terminat partida cu 15 recuperări și 6 puncte. Evelina Petrof a contabilizat 11 puncte și 8 recuperări. 

Taneira Wilson a fost coșghetera echipei din Târgu Secuiesc cu 17 puncte. Iringo Debreczi a avut 10 recuperări, 5 intercepții și 5 puncte, iar Paula Lenart a reușit la rândul ei 10 recuperări alături de 5 intercepții și 8 puncte. Chelsea Mitchell nu a jucat în această partidă.

CS Phoenix CSU Simona Halep Constanța a câștigat confruntarea cu Rapid București din Sala Agronomia, scor 75-46 (29-12, 13-21, 19-4, 14-9). După primele două sferturi, tabela indica 42-33 pentru constănțence.

Nikki McDonald a terminat meciul cu 27 de puncte și 16 recuperări, iar Denia Davis Stewart a avut 20 de recuperări, 8 puncte și 2 capace. Denisa Fota a marcat 12 puncte pentru Phoenix.

Florina Stănici (Diaconu) a fost din nou cea mai bună jucătoare a Rapidului cu 14 puncte, 8 recuperări și 5 assist-uri.

CS Universitatea Cluj-Napoca a trecut categoric de CSU Rookies Oradea, scor 108-29 (36-12, 25-8, 25-5, 22-4).

Problema învingătoarei nu s-a pus în niciun moment, clujencele fiind la controlul partidei de la început până la sfârșit. Korine Campbell a reușit un double format din 26 de puncte și 15 recuperări. Rashida Timbilla a marcat 22 puncte, iar Alexandra Bobar și Alexandra Uiuiu au reușit fiecare câte 16 puncte.

Diana Antonia Roșu a fost cea mai bună marcatoare de la Oradea cu 14 puncte (5 recuperări). Maria Farago a adunat 7 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!