Stiri Cupa României Feminin

Vineri începe Cupa Municipiului Pitești

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.09.2012

Vineri și sâmbătă, la Sala Sporturilor din Pitești, va avea loc Cupa Municipiului Pitești.

La acest evenimet vor participa gazdele de la BCM U Pitești, Vojvodina Novi Sad(Serbia), Cherno More Varna(Bulgaria) și campioana României, CSU Ploiești.

În ceea ce privește echipele din străintate, în sezonul trecut, Cherno More Varna a terminat pe locul 5 în campionatul din Bulgaria, în timp ce Vojvodina Novi Sad a terminat pe poziția a patra în campionatul din Serbia, ajungând până în semifinale.

BCM U Pitești și CSU Ploiești profită de faptul că nu evoluează în Cupa României la turneele ce vor avea loc în weekend și participă la acest turneu de pregătire ce se anunță foarte interesant. Cele două formații se pot întâlni pentru a doua oară într-un interval de o săptămână. Vineri(21.09), BCM U Pitești a învins CSU Ploiești cu scorul de 83-75 în prima ediție a SuperCupei României.

Meciurile se vor disputa în sistem semifinale (vineri), urmând ca sâmbătă să se dispute finalele competiției.

Programul meciurilor:

Vineri - 28 septembrie
CSU Ploiești vs Vojvodina Novi Sad - ora 17:00
BCM U Pitești vs Cherno More Varna - ora 19:00

Sâmbătă - 29 septembrie
Finala mică - 15:00
Finala mare - 17:00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!