Stiri Cupa României Feminin

Vonya Laszlo (director Nova Vita Tg. Mureș): ”Rezultatul este dezamăgitor!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.09.2012

CS Nova Vita Tg. Mureș a părăsit Cupa României încă din primul tur. Echipa mureșeană a fost învinsă în dublă manșă de CSM Satu Mare cu 84 - 54, respectiv 94 - 40.

Vonya Laszlo, directorul clubului Nova Vita, s-a declarat dezamăgit de rezultat dar l-a pus pe seama lipsei de omogenitate a lotului. Totodată oficialul s-a arătat îngrijorat de lipsa timpului necesar sudării relațiilor de joc, mai ales că în debutul sezonului Nova Vita va întâlni pe CSM Târgoviște, CSM Satu Mare și ICIM Arad.

Rezultatul este unul foarte dezamăgitor, dar suntem la început de drum. Echipa abia s-a reunit şi fetele încă nu se cunosc între ele. Avem foarte puţin timp la dispoziţie şi un debut extrem de dificil, cu trei meciuri împotriva primelor trei clasate în primele patru etape. Va trebui să încercăm să-l câştigăm cel puţin pe cel din prima etapă, la Sportul Studenţesc şi să încercăm omogenizarea echipei în cel mai scurt timp, a spus directorul clubului, Vonya Laszlo, pentru cotidianul Zi de zi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!