Stiri Cupa României Feminin

Zlatko Jovanovic: "Important e să formăm o echipă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.09.2012

Zlatko Jovanovic, baschetbalistul sârb-bosniac al echipei BC Timişoara, vorbeşte despre noua echipă a bănăţenilor şi stadiul actual al pregătirilor în vederea abordării noului sezon, pentru tmpress.ro:

”Dacă ne uităm pe rezultatele care au fost în turneul din Serbia, vom vedea că au fost și victorii, dar și înfrângeri. În acest moment al pregătirii, cred că rezultatele nu au nicio importanță. Important e să formăm o echipă. Am muncit mult până acum, și cred că dacă o ținem tot așa, în continuare, vom găsi ceea ce ne dorim.”

De asemenea, Zlatko a vorbit despre noile achiziţii ale vicecampioanei din această vară precum şi despre turneul din Croaţia:

”Atât Adam (Sollazzo), cât și Delvon (Johnson) și (Andrei) Căpușan mai au nevoie de timp pentru a se integra, dar eu cred că sunt pe drumul cel bun. Mai avem aproape o lună de antrenamente, și sperăm să nu fie probleme cu accidentările în perioada următoare, pentru că ne-a fost greu când Adam și Archie s-au accidentat la ultimele partide.

În Croația o să încercăm să ne găsim unul pe celălalt, să fim omogeni și să reparăm ce mai avem de îmbunătățit. Atât eu, cât și ceilalți și să devenim din ce în ce mai buni. Vorbim dacă echipa este mai puternică când începe sezonul, până atunci, să muncim”. 

Foto: fortaviola.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!