Stiri Cupa României Feminin

Zoran Mikes și Jovana Pasic, declarații înaintea returului cu Ormanspor din EuroCup

Zoran Mikes și Jovana Pasic, declarații înaintea returului cu Ormanspor din EuroCup

Sepsi Sfântu Gheorghe dispută miercuri (22.12) de la ora 15.00 returul cu OGM Ormanspor din playoff-ul Women's EuroCup. Duelul pornește de la un avantaj de 28 de puncte pentru formația turcă.

Înaintea disputei de la Ankara, antrenorul Zoran Mikes și jucătoarea Jovana Pasic au oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook Sepsi-SIC:

„Ne gândim la meciul cu Ormanspor din EuroCup și e printre acele jocuri pentru care nu o să fim stresați, din păcate, pentru că am pierdut la o diferență mare pe teren propriu. Singurul obiectiv pe care îl avem este să jucăm mult mai bine decât am făcut-o în tur și să vedem ce o să ne aducă această atitudine. Cred că putem juca mai bine. Poate că Ormanspor este o echipă mai bună, poate este într-o formă mai bună acum și după victoria cu noi a bătut-o și pe Galatasaray la Istanbul. Ne dorim să terminăm într-o notă pozitivă aventura în EuroCup.” (Mikes)

Tehnicianul a vorbit și despre Britney Jones, sportiva transferată de Sepsi săptămâna trecută. Potrivit informațiilor oferite de clubul covăsnean, Jones o să debuteze pe 28 decembrie în meciul cu Olimpia CSU Brașov din CRBF:

„Știu pe cine am transferat recent, este o jucătoare cu experiență în Liga Națională și o să aducă energie în plus pentru echipa noastră. Poate o să avem nevoie de mai mult timp s-o integrăm în echipă, dar cu siguranță vorbim despre o sportivă cu mare experiență și noi știm ce calități are. E tipul acela de baschetbalistă care se luptă an de an pentru obiective importante și a înțeles situația de aici, că a venit să cucerească trofee. Avem timp în următoarele patru luni să ne îndeplinim obiectivele și ea va fi parte din proiect și cred că o să ne ajute mult din acest punct de vedere.”

Jovana Pasic a scos în evidență dorința de revanșă în Turcia, chiar dacă Sepsi nu se va califica:

„Am pierdut acasă cu Ormanspor, în opinia mea la un scor mai mare față de diferența reală între noi și ele. Mergem în Turcia să încercăm să obținem victoria, acesta este obiectivul nostru. Nu pot să promit că vom câștiga la 29 de puncte diferență, dar în schimb pot promite că ne vom lupta și ne dorim să ne impunem, chiar dacă nu o să întoarcem dezavantajul.”

*foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!