Stiri Juniori U15 Feminin

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în etapa a 17-a

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în etapa a 17-a

Runda a 17-a, penultima din prima fază a Ligii Naționale de Baschet Masculin, a arătat mult mai bine pentru oaspeți și singurele care au câștigat acasă au fost Dinamo, respectiv CSM Târgu Mureș. Weekend-ul a fost unul reușit și pentru o serie de jucători autohtoni.

Site-ul nostru a ales următorii baschetbaliști în echipa românilor:

Lucas Tohătan (CSO Voluntari)

Conducătorul de joc a ajutat-o pe CSO Voluntari cu 13 puncte, 4 pase decisive și o recuperare în victoria de la Târgu Jiu, confruntare pe care a terminat-o cu +16 la eficiență și +22 la +/-. Tohătan a încheiat cu 5/7 din acțiune, trei dintre încercările precise fiind din spatele arcului de cerc.

Vlad Corpodean (CSM Petrolul Ploiești)

Experimentatul baschetbalist autohton a avut un meci perfect în privința aruncărilor de la distanță împotriva lui CSU Sibiu (4/4) și a putut să-și egaleze season-high-ul. Corpodean a încheiat cu 14 puncte și 6 recuperări, totul pentru +18 la eficiență. Precedenta ocazie în care a înscris de patru ori din spatele arcului de cerc a fost în primele săptămâni ale campaniei în curs, în fața lui CSM Târgu Mureș.

Ștefan Grasu (CS Dinamo București)

Grasu s-a aflat pentru a patra oară în ultimele cinci jocuri în double digits și a contribuit cu 13 puncte, 8 recuperări, 3 intercepții și 2 capace la calificarea lui Dinamo în Top 10. Cifrele autohtonului au fost bune pentru +18 la eficiență și +12 la +/- în fața lui SCM Timișoara, partidă care a marcat egalarea season-high-ului la puncte.

Szabolcs Santa (CSM Târgu Mureș)

Pivotul lui CSM Târgu Mureș a avut un nou meci reușit și a totalizat 14 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive, respectiv 2 capace în 22 de minute cu SCM U Craiova. Santa a stat cu 5/7 din acțiune și 4/4 la linia de fault înainte să fie descalificat în sfertul decisiv, în încăierarea generală apărută. În două rânduri a bifat Santa un index mai mare la eficiență pe parcursul acestui sezon al Ligii Naționale.

Cătălin Baciu (CSM CSU Oradea)

Cel de-al patrulea double-double în această ediție de campionat pentru pivotul vicecampioanei a venit la Focșani, într-un meci câștigat într-o manieră clară. Baciu a terminat cu 14 puncte și 13 recuperări, alături de 7/7 din acțiune în 20 de minute petrecute pe parchet, cifre care i-au adus un index de 25 de unități la eficiență și +20 la +/-.

*foto: Facebook CSM Ploiești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!