Stiri Juniori U15 Feminin

CN U15 - București și Blejoi găzduiesc turneele finale

CN U15 - București și Blejoi găzduiesc turneele finale

Perioada 19-23 mai este una extrem de aglomerat în ceea ce privește întrecerile juvenile de pe teritoriul României. Astfel, pe lângă Turneele Finale U18, vor avea loc în perioada menționată și Turneele Finale U15. 

La fel ca și în marea majoritate a întrecerilor juvenile, echipele calificate au fost repartizate în două grupe de câte patru fiecare și se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare. Primele două clasate din ambele grupe avansează în semifinale, pentru ca celelalte echipe să continue competiția în turneul destinat locurilor 5-8.

Întrecerea masculină va fi găzduită de Arena de Baschet din București, dar sub organizarea celor de la CSM CSS Ploiești. 

Componența grupelor: 

Grupa A 

ACS U-BT 1 Cluj-Napoca

CSS Târgu Jiu

CSS nr. 5 Paldors București

ACS Dan Dacian București

Grupa B 

CSS CSM Ploiești

ABC Leii București 

ACS Îngerii Băniei Craiova

ABC Laguna București

La feminin, întrecerea a fost atribuită tot celor de la CSM Ploiești, însă partidele se vor disputa în Sala Sporturilor din Blejoi. 

Componența grupelor: 

Grupa A

ACS Dan Dacian București

ACS Champions București

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

ACS Primo Megaball Pitești

Grupa B 

CSM Ploiești 

ABC Leii București 

Sportul Studențesc București 

CSS Craiova

Programele complete al celor două întreceri, dar și rezultatele înregistrate în primele faze pot fi vizualizate în secțiunea Game Center a site-ului nostru. 

*foto: CSM Ploiești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!