Stiri Juniori U18 Masculin

CN U18M - Turneul Final se apropie de start

CN U18M - Turneul Final se apropie de start

În perioada 19-23 mai, Oradea va găzdui Turneul Final al Campionatului Național U18-masculin. 

Pentru o mai bună desfășurare, evenimentul va avea loc în două locații: Arena Antonio Alexe și sala Colegiul Economic Partenie Cosma.

La fel ca și în marea majoritate a întrecerilor juvenile, echipele calificate au fost repartizate în două grupe de câte patru fiecare și se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare. Primele două clasate din ambele grupe avansează în semifinale, pentru ca celelalte echipe să continue competiția în turneul destinat locurilor 5-8.

Grupa A

ACS U-BT Cluj-Napoca

LPS Bihorul - CSM Oradea

LPS Focșani

ACS BC Lions Craiova

Grupa B 

CSS Dinamo - CSS nr. 6 București

ABC Leii București

ABC Laguna București

CSO Voluntari 

Site-ul oficial al ultimei campioane a României a anunțat faptul că toate partidele vor fi transmise prin intermediul canalului YouTube CSM Oradea.

Între timp, programul complet al întrecerii, dar și rezultatele înregistrate în primele faze ale competiției pot fi vizualizate în secțiunea Game Center a site-ului nostru. 

*foto: facebook/ CSM Focșani 2007 oficial

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!