Stiri Juniori U15 Feminin

Vlad Corpodean a avut o primă repriză de excepție în duelul cu CSM Târgu Jiu

Vlad Corpodean a avut o primă repriză de excepție în duelul cu CSM Târgu Jiu

Sâmbătă, 27 ianuarie, CSM Petrolul Ploiești a debutat în faza secundă a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu un meci împotriva lui CSM Târgu Jiu. Alb-albaștrii au revenit în repriza secundă și s-au impus cu 99 la 98.

În prima repriză, prahovenii au marcat nu mai puțin de 58 de puncte, iar principalul „vinovat” a fost Vlad Corpodean. Veteranul autohton a izbutit 20 de minute excelente, adunând 21 de puncte.

Corpo a fost fără ratare din acțiune, adunând 6/6 de la distanță și 1/1 din interiorul semicercului, pentru un indice al eficienței de +23.

În repriza secundă, gorjenii au reușit să revină și, în cele din urmă, s-au impus cu 99 la 98, grație unei triple marcate de Cameron Oluyitan în ultimele secunde ale partidei.

În ultimele douăzeci de minute, Vlad Corpodean a mai avut o reușită din cinci încercări și a înscris cele trei libere primite. Astfel, baschetbalistul clujean a terminat jocul cu 27 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, având un indice al eficienței de +27.

Liderul prahovenilor a fost Reggie Johnson Jr (29 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive), în timp ce oaspeții au beneficiat de pe urma evoluțiilor lui Cameron Oluyitan (23 de puncte, 5 intercepții) și Dimitrius Underwood (18 puncte, 10 pase decisive, 9 recuperări).

În urma acestei confruntări, CSM Ploiești a ajuns la un bilanț de 3-4, în timp ce CSM Târgu Jiu are șase victorii și o înfrângere.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!