Stiri Juniori U15 Feminin

Vlad Corpodean își va continua cariera la CSM Ploiești

Vlad Corpodean își va continua cariera la CSM Ploiești

CSM Petrolul Ploiești a anunțat primul transfer pentru stagiunea 2023-2024. Este vorba de Vlad Corpodean, baschetbalist care a petrecut ultimele două sezoane la CSM Constanța.

Prahovenii s-au despărțit în această vară de Octavian Popa Calotă, care a semnat cu CSM Târgu Jiu, și de Andris Misters, care a plecat în Lituania, la BC Mazeikiai. În același timp, CSM Ploiești a anunțat că Mihai Popa va rămâne antrenorul principal al echipei.

De asemenea, Bogdan Popa, Codruț Dinu, Robert Pătraru, Mihai Comănescu, George Angelian și David Rașoga au fost anunțați ca făcând parte din contingentul de jucători autohtoni.

Astăzi, 23 iunie, CSM Ploiești a oficializat transferul lui Vlad Corpodean, baschetbalist în vârstă de 32 de ani, care are la activ 13 sezoane în prima divizie de baschet a țării noastre.

Corpo a evoluat pentru U Mobitelco Cluj-Napoca, BC Csikszereda Miercurea Ciuc, FC Argeș Basketball, BC Mureș Târgu Mureș, CSM CSU Oradea, CS Dinamo București, CSM Galați și CSM Constanța.

În stagiunea 2022-2023, jucătorul de 1.94 metri a adunat 5.3 puncte, 2.4 recuperări și 1.2 pase decisive.

„Vlad este un jucător pe care l-am dorit foarte mult, pentru că experienţa lui îi poate ajuta pe jucătorii tineri din lot. Totodată, este un bun profesionist, un caracter deosebit şi un jucător constant, care a jucat mult la fiecare echipă la care a fost şi a avut cifre bune. Suntem convinşi că am făcut o alegere bună cu el şi ne va ajuta foarte mult în noul sezon”, a declarat Ionuț Ivan, coordonatorul secției de baschet a clubului CSM Ploiești, conform site-ului oficial.

*foto: Facebook – CSM Constanța Baschet

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    JEEZ
    De cand e Corpodean veteran? I'm getting old :( ;))

    cu 10 luni în urmă (23.06.2023) Raspunde
  • Suporterrrr :

    32
    Are 32 de ani si vreo 12? Sezoane.. deci e vet

    cu 10 luni în urmă (23.06.2023) Raspunde
  • Suporterrrr :

    Tbh
    Ca fan al Constantei nu am vazut mutarea asta venind. Sunt curios cum si daca vor reactiona constantenii

    cu 10 luni în urmă (23.06.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!