Stiri Juniori U15 Masculin

Adidas Next Generation Tournament-Belgrad a fost amânat

Adidas Next Generation Tournament-Belgrad a fost amânat

Euroleague Basketball a emis un comunicat de presă prin care a anunțat amânarea Adidas Next Generation Tournament - Belgrad, competiție în care echipa U18 a U-BT Cluj-Napoca urma să debuteze în perioada 19-21 februarie. 

 

Euroleague Basketball regretă să informeze fanii că următorul turneu de calificare Euroleague Basketball Adidas Next Generation, care urma să înceapă la Belgrad la sfârșitul acestei luni, nu va avea loc așa cum era programat.

Turneul este amânat după o analiză a  situației în care se află țara organizatoare în contextul pandemiei de COVID-19. Scopul este acela de maximiza sănătatea și siguranța sportivilor.

Gazda turneului, Steaua Roșie Belgrad și Euroleague Basketball au început evaluările pentru a găsi o nouă dată potrivită. Toate cele opt echipe de club U18 care au fost invitate la calificarea ANGT Belgrad au fost informate anterior că turneul nu va avea loc conform planificării inițiale.

Pe lângă reprezentanta României la turneul de la Belgrad urmau să participe și Partizan NIS Belgrad, Crvena Zvezda mts Belgrad, Mega SoccerBet Belgrad (Serbia), Buducnost VOLI Podgorica (Muntenegru), Cedevita Olimpija Ljubljana (Slovenia), Lokomotiv Kuban Krasnodar  (Rusia), respectiv Maccabi Tel Aviv (Israel). 

Evenimentul de la Belgrad nu este singurul în această situație, în cursul lunii trecute s-a amânat și întrecerea similară de la Munchen. De fapt, singurul din cele trei evenimente preliminarii ale Adidas Next Generation Tournament ce a avut loc a fost cel găzduit de Valencia, turneu care încheiat cu victoria echipei U18 a Barcelonei. 

*foto: adidasngt.com

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!