Final 1 2 3 4 T
Rahoveci 14 14 19 26 73
U BT Cluj 22 24 33 19 98
  • Fiba Europe Cup
  • 02.10.2019
  • 21:30

Declaratii

Ne așteaptă primul meci oficial din acest sezon, ne dorim să câștigăm și să ne calificăm ulterior în grupe. Nu știm foarte multe despre KB Rahoveci, însă i-am urmărit. [...] Au o sală foarte grea, vor fi peste 3.500 de oameni care îi vor susține. Nu ne așteptăm la un duel ușor, chiar dacă teoretic suntem echipa favorită. Dacă nu vom intra motivați și cu o mentalitate de învingători, vom avea probleme.

4 ani în urmă

„Știm că va fi o atmosferă incredibilă în Kosovo. Vom avea 4000-5000 de fani foarte vocali de partea cealaltă. Îl cunosc pe antrenorul lor, Neven Plantak, și știu că au cinci străini și niște talente locale foarte bune. Va fi un duel dificil.”

4 ani în urmă

Baschetul se joacă în orice condiții, iar fiecare echipă are propriile ambiții. Felul cum ne-am antrenat îmi dă o doză mare de încredere. Băieții au muncit din greu și suntem capabili să ne îndeplinim obiectivele, care nu sunt mici. În sport, întotdeauna ai nevoie de puțin noroc. Șansa este ca un fel de vânt, care te împinge din spate.

4 ani în urmă

Sunt bucuros că am câștigat. Scorul a fost în favoarea noastră și am decis să îi introduc pe tinerii crescuți în academia noastră. Sunt mulțumit de mentalitatea pe care am avut-o în această partidă, deoarece am tratat jocul la modul serios, în special că nu cunoșteam echipa adversă. M-au mulțumit jucătorii de bază, care s-au luptat și au făcut o treabă bună.

4 ani în urmă
Donatas Tarolis Donatas Tarolis CSM CSU Oradea

A fost un meci bun pentru noi. Am abordat întreaga partidă cu energie. Am respectat indicațiile antrenorului și totul a ieșit grozav. Colegii m-au ajutat să fiu cel mai bun marcator în acest joc. Am jucat în forță, însă acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci.

4 ani în urmă