Stiri Juniori U16 Masculin

Alpha Sport Team Sibiu debutează în noul sezon al European Youth Basketball League

Alpha Sport Team Sibiu debutează în noul sezon al European Youth Basketball League

Alpha Sport Team Sibiu este prima formație din România care o să înceapă sezonul 2022/2023 în European Youth Basketball League. Sibienii fac parte din grupa A în Conferința de Sud la categoria U16.

Primul turneu la U16 o să aibă loc în perioada 22-25 la Debrecen, în Ungaria, unde Alpha Sibiu are programat câte un meci în fiecare zi.

Debutul o să fie joi seara (22.09) cu DEAC Kosárlabda Akadémia, după care pe rând o să urmeze IBAM Munchen, Inter Bratislava și MAFC Budapesta. Pe lângă aceste echipe, Alpha Sibiu se află în grupă cu Admirals Chișinău, RB Basket Kosice, Tundja Yambol și BC Vividbooks Pardubice.

Programul sibienilor arată astfel:

Joi, 22 septembrie – vs. DEAC (ora 19.00)

Vineri, 23 septembrie – vs. IBAM (ora 18.00)

Sâmbătă, 24 septembrie – vs. Inter Bratislava (ora 14.00)

Duminică, 25 septembrie – vs. MAFC Budapesta (ora 14.00)

Lotul deplasat în Ungaria este următorul: Raul Burcea, Paul Itu, Matei Florea, Filip Itu, Rareș Herciu, Riccardo Vasiu, Matei Ianul, Robert Carpovic, Răzvan Istrate, Raul Hurdubelea, Mario Prodea, Andrei Teodosiu, Sebastian Băcilă, Eric Kriska, Gabriel Radu, Alexandru Suciu, Mihnea Rotaru, Andrei Băcilă și Andrei Popa.

Toate meciurile o să fie transmise pe canalul de YouTube DEAC Kosárlabda Akadémia.

*foto: Facebook Alpha Basketball Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii