Stiri Juniori U16 Masculin

Andra Ionescu: „Meciul cu Braşovul va fi dificil şi important. Vom lupta până la capăt, vrem să facem un meci frumos şi aşteptăm publicul să ne susţină”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
28.01.2014

După duşul rece de la Oradea, CS Phoenix Galaţi va juca miercuri pe teren propriu, în sala Polivalentă Dunărea, de la ora 18.00, cu Olimpia CSU Braşov. O partidă interesantă între două vecine de clasament cu implicaţii majore la calificarea în play-off-ul LNBF.

„Meciul cu Braşov va fi unul dificil şi totodata important pt noi. După înfrângerea dureroasă cu Oradea, vrem să arătăm că ce s-a întâmplat weekendul trecut a fost un accident, iar valoarea noastră e alta. Mai avem multe meciuri de jucat, iar acum trebuie să ridicăm capul şi să privim inainte! Vom lupta până la capăt, vom încerca să facem un meci cât mai frumos şi aşteptăm cât mai mulţi oameni la sală să ne susţină, deoarece avem nevoie”, ne-a declarat Andra Ionescu, una din internaţionalele din lotul CS Phoenix Galaţi.

Echipa gălăţeană se situează pe locul VIII cu 22 de puncte, iar cea braşoveană se poziţionează pe VII cu 23 de puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!