Stiri Juniori U16 Masculin

Bobe Nicolescu: „Seria nu s-a terminat, mai avem nevoie de o victorie”

Bobe Nicolescu: „Seria nu s-a terminat, mai avem nevoie de o victorie”

CSM CSU Oradea s-a desprins în seria cu CSM Constanța, după ce a reușit să câștige și al doilea meci al seriei. Scorul a fost 91-82 în partida de joi, 11 aprilie.

La final, Bobe Nicolescu a vorbit pentru csmoradea.ro, căpitanul „Leilor Roșii” fiind al doilea marcator (15 puncte, 5 recuperări, 6/9 din acțiune) al echipei. El a spus următoarele:

„Cred că per total am făcut un meci bun. Pe alocuri nu am mai fost la fel de focusați ca în primul meci. Lucru care consider că se vede pe numărul de puncte încasate. Eram sigur că cei de la Constanța vor veni mai motivați după diferența din primul meci. Era clar că vor să demonstreze ceva după acel meci. Consider că am făcut un joc bun și am obținut o victorie meritată. Seria nu s-a terminat, mai avem nevoie de o victorie.”

Baschetbalistul în vârstă de 27 de ani a stabilit un record personal în această ediție a Ligii Naționale în privința eficienței, capitol la care a terminat cu un index de 19 unități. Bobe a comentat astfel prestația sa:

„Mă bucur de fiecare dată când pot să ajut echipa cu puncte, dar cel mai important rămâne ca echipa să câștige. Am fost găsit în poziții favorabile de colegi. Mă bucur că am reușit să marchez și să le răsplătesc încrederea.”

Căpitanul orădenilor a fost întrebat ulterior despre așteptările pe care le are în continuarea seriei:

„Pentru noi, evident, ar fi ideal să câștigăm Meciul 3. Evident va fi foarte greu să învingem. Suntem conștienți că vor forța victoria. Pe de altă parte, noi ne dorim să confirmăm valoarea și așteptările legate de echipa noastră. Știm că este foarte important să câștigăm în deplasare, așa fac echipele mari.”

Meciul al treilea va avea loc pe 16 aprilie, la malul Mării Negre, ora de start nefiind stabilită până în acest moment. În cazul unei victorii, CSM Oradea va avansa în semifinalele campionatului.

*foto: Roby Boros / CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!