Stiri Juniori U16 Masculin

Bogdan Bulj: „Trebuie să fim realiști, e o diferență mare între noi și ICIM”

Dan Oancia

Dan Oancia
21.03.2015

Univ. Goldiș ICIM Arad a câștigat și cea de-a doua partidă din cadrul play-off-ului Ligii Naționale de Baschet Feminin și le-au trimis pe timișorencele de la BCM Tymes Poli în lupta pentru locurile 5-8. După ce au condus la pauză cu 46-40, alb-violetele au clacat în fața favoritei din Arad care s-a impus cu 87-75.

„A fost un meci bun. Am reușit să facem în mare parte un joc bun, dar trebuie să fim realiști, e diferență mare între noi și ICIM. Au mai multe jucătoare. Noi am intrat în serie fără Krnjetin iar Stoiedin a făcut o pauză mare. Nu am ce să le reproșez fetelor. Au dat totul, dar e greu să joci cu o echipă precum cea a Aradul, care ține ritmul. Noi nu am avut cele mai bune soluții de rezervă în apărare. Au fost și ratări. Succes echipei din Arad”, a declarat Bogdan Bulj, potrvit sport9.ro.

BCM Tymes Poli va juca în continuare pentru pozițiile 5-8, adversara nefiind cunoscută încă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!