Stiri Juniori U16 Masculin

Bogdan Duma: "Şansele sunt egale şi va conta enorm forma de moment"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
12.04.2014

Duminică, de la ora 18:00, are loc primul meci al semifinalei Ligii Naționale de baschet feminin dintre CSU Alba Iulia și CSM Târgoviște.

Președintele clubului ardelean, Bogdan Duma a prefațat acest duel:

„Va fi o confruntare de care pe care, foarte grea şi total diferită comparativ cu sezonul regulat. Chiar dacă în campionat avem două victorii, între timp adversarele s-au întărit cu Crissy Givens. Şansele sunt egale şi va conta enorm forma de moment. Teoretic avem avantajul terenului propriu, însă CSM Târgovişte reprezintă o formaţie experimentată, pentru care nu contează un asemenea impediment. În plus, după ce a ratat cupa, echipa lui Dan Fleşeriu se află în faţa ultimei şanse şi se va agăţa cu disperare de confruntările directe”, a declarat Bogdan Duma pentru ziarulunirea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!