Stiri Juniori U16 Masculin

CN U16 - Partida dintre Dinamo și Lumina Wolves, decisă de o aruncare din propria jumătate. Video

CN U16 - Partida dintre Dinamo și Lumina Wolves, decisă de o aruncare din propria jumătate. Video

În aceste zile, Turneul 2 al Campionatului Național U16 se află în plină desfășurare. 

La masculin, confruntările au început pe data de 19 martie, zi în care au fost programate 7 partide din cadrul grupelor B și G. 

Cea mai echilibrată partidă din prima zi a fost cea dintre CSM Galați și ACS Târgu Secuiesc, încheiată cu scorul de 46-41 în favoarea tinerilor din Covasna. Între timp, scorul zilei a fost reușit de Laguna București, formație ce a dispus cu 112 la 57 de CSS Alexandria. 

CN U16 Masculin - Rezultate 19 martie

Ziua de ieri, 20 martie, a propus nu mai puțin de 27 de meciuri din cadrul aceleași întreceri. Cea mai disputată partidă a fost cea dintre Lumina Wolves București și Dinamo CSȘ 6 București, o partidă încheiată cu scorul de 52 la 51 grație unui coș din propria jumătate de teren reușit de dinamovistul Petru Nicolau, un coș venit chiar după ce Lumina a înscris un tip-in despre care toată lumea credea că a tranșat soarta partidei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

 CN U16 - Rezultate 20 martie

La feminin, competiției în care sunt înscrise doar 12 echipe, prima zi a Turneului 2 a propus 9 partide. CSS Sfântu Gheorghe, CSM Ploiești, Dan Dacian și Sportul Studențesc sunt echipele ce au rămas fără înfrângere după disputarea primelor partide. La finalul primei serii de meciuri, grupa A, grupă din care fac parte CS Crișul Oradea, Sportul Studențesc, ACS Dan Dacian și Olimpia București este cea mai echilibrată.

Grupa A

No Team W/L P
1. CS Crisul Oradea 1/1 3
2. ACS Dan Dacian Bucuresti 1/0 2
3. CS Olimpia Rapid Bucuresti 0/2 2
4. Sportul Studentesc Bucuresti 1/0 2

CN U16 feminin - Rezultate 20 martie

*foto: Federația Română de Baschet/Alina Cojocaru 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!