Stiri Juniori U16 Masculin

Cristian Achim: „Exact cum am anticipat, a fost un cu totul alt meci”

Cristian Achim: „Exact cum am anticipat, a fost un cu totul alt meci”

CSM CSU Oradea este la un succes distanță de calificarea în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. După ce au deschis seria împotriva Constanței cu o victorie categorică, „Leii Roșii” au câștigat și al doilea joc, scor 91-82 în cursul serii de joi (11.04), și au făcut 2-0 la general. 

Cristian Achim a declarat următoarele, pentru csmoradea.ro, după a doua victorie din playoff-ul LNBM:

„Exact cum am anticipat, a fost un cu totul alt meci. În primul rând pentru că CSM Constanța și-a arătat valoarea. Au jucat la valoarea lor, sunt o echipă bună. Mă bucur că am câștigat în condiții greuțe. De asemenea, mă bucur că am reușit să păstrăm și concentrarea pentru al 2-lea meci, ceea ce poate fi problematic după un prim meci în care a fost diferență mare. Totodată am avut un nivel de intensitate ridicat. Eu sunt mulțumit de abordarea pe care am avut-o. Mi s-a părut că am făcut efortul corect. Mă bucur că ne-am apărat propriul teren și în acest moment scorul general este de 2-0.”

Antrenorul vicecampioanei a spus că se așteaptă să existe presiune și pe Constanța cu ocazia următorului duel:

„Noi mergem să câștigăm fiecare meci. Aceasta este abordarea noastră. De acum înainte avem nevoie de o victorie și avem trei șanse să o obținem. Firește că oricine în situația noastră își dorește să-l câștige pe următorul. Va trebui să luptăm în continuare. Nimic nu ne este oferit pe tavă. Asta e clar ca lumina zilei.

Încă o dată, Constanța este o echipă foarte bună. Este extrem de fizică. Teoretic fiecare echipă are altă energie în propria sală, cu propriul public în spate. Pe de altă parte, mă gândesc că va exista o oarecare presiune și pe cei de la Constanța de acum încolo. Cel puțin sper eu să existe.”

Seria se mută la malul Mării Negre, iar cel de-al treilea joc va avea loc pe 16 aprilie, ora de start nefiind anunțată până în acest moment.

*foto: Roby Boros / CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!