Stiri Juniori U16 Masculin

CSM Târgoviște bifează a doua victorie în campionat

Noémi Csiki

Noémi Csiki
29.09.2012

u cluj napoca

58-101

( 11-19 , 21-22 , 14-34 , 12-26)

csm satu mare
   Statistică  

 CS Nova Vita Târgu Mureș a primit vizita campioanei în cadrul etapei a doua a Ligii Naționale de Baschet Feminin astăzi, de la ora 18:00. 

Târgoviștencele a reușit să se desprindă încă din primele minute, câștigând primul sfert la o diferenșă de 8 puncte. Sfertul doi a fost mai echilibrat, echipa oaspete mărindu-și avantajul cu un singur punct. 

După pauza mare, s-a reluat jocul de la scorul de 32-41, și sfertul al treilea s-a dovedit a fi și cel decisiv. Câștigând sfertul cu 20 de puncte, campioanele au spulberat orice urmă de speranță a gazdelor. În ultimul sfert au primit minute și rezervele de la ambele echipe, și scorul final s-a stabilit la 58-101.

Două jucătoare de la CSM Târgoviște au reușit câte un double-double: Ivanka Matic, cu 21 de puncte și 12 recuperări, Ksenia Tokhonenko, cu 12 ce puncte, 11 recuperări, și 4 pase decisive. Gabriela Mărginean a reușit 19 puncte și 4 recuperări, iar Elina Babkina, 11 puncte, o recuperare și 3 pase decisive.

La Nova Vita, s-au remarcat Chantel Hilliard, cu 23 de puncte, 8 recuperări, și Danielle Walker, cu 2 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive.

Urmează o etapă grea pentru ambele formații: CSM Târgoviște va primi vizita echipei din Alba Iulia, iar Nova Vita se va deplasa la Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!