Stiri Juniori U16 Masculin

CSU ASE București a încheiat participarea în EYBL U16

CSU ASE București a încheiat participarea în EYBL U16

CSU ASE București a fost prezentă în Ungaria, la Pecs, la Superfinala European Youth Basketball League la categoria U16. Meciurile s-au jucat în perioada 12-15 mai.

Bucureștenii s-au aflat într-o grupă cu Vodno Suns Partizan Skopje (Macedonia de Nord), BUBA Basketball (Bulgaria) și Rátgéber Kosárlabda Akadémia (Ungaria), din aceste meciuri adunând o victorie și au pierdut în două rânduri.

Rezultatele au fost:

  • vs. Vodno Suns Partizan Skopje - 92-68
  • vs. BUBA Basketball - 88-93
  • vs. Rátgéber Kosárlabda Akadémia - 66-88

În jocul pentru locurile 5-6, CSU ASE s-a duelat cu CSKA Sofia și meciul s-a încheiat la 17-21, după ce Alexandru Mitrescu s-a accidentat grav. Bucureștenii au încheiat astfel întrecerea pe poziția a șasea.

La acest turneu din Ungaria, bucureștenii au avut un lot format din Vladimir Tudor, Petru Voiculescu, Luca Păuna, Matei Roșu, Șerban Matea, Alexandru Atanasiu, Tudor Pîrvu și Alexandru Mitrescu.

CSU ASE a terminat sezonul în EYBL cu un bilanț de 8 victorii și 4 înfrângeri.

*foto: EYBL

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    ...
    Absolut oribila accidentarea. Multa sanatate si refacere cat se poate de rapida.

    cu 11 luni în urmă (16.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!