Stiri Juniori U16 Masculin

CSU Sibiu, fără victorie în turneul inaugural EYBL

CSU Sibiu, fără victorie în turneul inaugural EYBL

CSU Sibiu a participat la Debrecen, în perioada 4-7 noiembrie, la primul turneu European Youth Basketball League – Central European Division organizat în Grupa C pentru generația 2006. Tinerii sibieni s-au văzut învinși în toate cele patru partide din Ungaria.

Debutul a consemnat un eșec la o singură posesie cu BC London Elite, după ce Sibiul a avut momente în care a condus pe parcursul primului parțial. Sfertul al treilea a adus desprinderea londonezilor la peste 10 puncte, ecart pe care galben-albaștrii nu l-au mai putut recupera. Cristian Boboc (24 de puncte, 7 recuperări) și Mihnea Cipariu (16 puncte, 5 recuperări) s-au evidențiat din tabăra sibiană.

Continuarea a adus un eșec la 57 de puncte diferență în fața lui Kecskemét MBA, însă cel mai dur rezultat s-a înregistrat în a treia partidă, cu BC Zadar, scor 35-137.

În fine, Sibiul a terminat cu peste 100 de puncte încasate și în ultimul joc, în fața Academiei Debrecen. Galben-albaștrii ocupă ultima poziție în Grupa C după turneul inaugural, cealaltă formație cu 0-4 bilanț, Vodno Skopje, având coșaveraj mai bun.

Mihnea Cipariu este liderul la puncte al Sibiului, cu 13.5 în medie, în timp ce Raul Mitrache a adunat 5.3 recuperări și Roberto Kruppa a ajutat cu 2.0 assist-uri în cele patru meciuri.

Rezultatele înregistrate de echipa antrenată de Alexandru Rubint la Debrecen:

BC London Elite – CSU Sibiu 64-62

CSU Sibiu – Kecskemét MBA 38-95

CSU Sibiu – BC Zadar 35-137

CSU Sibiu – Debrecen Academy 31-115

Restul partidelor se vor juca la Trstenik (Serbia), la o dată ce va fi anunțată ulterior de organizatori.

 

*foto: Facebook DEAC Kosárlabda Akadémia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!