Stiri Juniori U16 Masculin

Cum sunt convocați jucătorii U16 în programul Perform Baschet: „The players are OBLIGATED to come”

Cum sunt convocați jucătorii U16 în programul Perform Baschet: „The players are OBLIGATED to come”

Contraperformanțele reușite de selecționata „Perform Baschet” a României în cadrul competiției din Republica Macedoniei de Nord a atras atenția iubitorilor baschetului românesc. Astfel, sub lupa oamenilor implicați în acest fenomen au intrat și cei care se ocupă de acest program, printre care se numără și coordonatorul programului, Igor Georgiev.

Astfel, Bogdan Amăriucăi, antrenorul principal și fondator al Baschet Club Leii, a prezentat felul în care se fac convocările la acest lot. (Vezi și galerie foto) Mai exact, a arătat un mesaj trimis de Igor Georgiev pe un grup de facebook unde se află tinerii baschetbaliști și în care sunt chemați la lot doar o parte dintre cei aflați pe acea comunitate. Totodată, Georgiev îi anunță pe cei opt jucători convocați la „Perform Baschet” trebuie să se prezinte obligatoriu la cel puțin trei antrenamente.

Mesajul lui Igor Georgiev, de pe grupul în care se află toți jucătorii născuți în 2004 în București:

„For the National Team Players born 2004 from Bucharest:

From 02/10/2019 (Wednesday) will start Individual Training Program in Federation Gym (Bulevardul Basarabia,39) only with the players from the List below:

1.Vlad Cozea
2.Alex Luca
3.Nicholas Son
4.Radu David
5.Ianis Paduraru
6.Andrei Panait
7.Stefan Ionescu
8.Edward Mirea

This players who are in the List from Bucharest are OBLIGATED to come in Individual Training Program in Federation Gym!

The trainings will be:

Morning Trainings:

Monday:9h-10.30h
Tuesday:9h-10.30h
Wednesday:9h-10.30h
Thursday:9h-10.30h

Afternoon:

Monday: 14.30-16h
Tuesday: 14.30-16h
Friday:14.30-16.30h

You have option to choose to come in MINIMUM three individual trainings in this hours!!!!!!Morning or Afternoon!!!

If You are not able to come in Trainings for any reason,You must to inform Your Coach/s from Individual Training Program one day before the training.The Coaches will have a list of the players and they will fallow your attendance in training.

Every month they will sent the List to Federation,so we will be able to see who is coming and who is not coming in Individual Trainings.The Individual Training Program will be evaluate as part of the Selection Process for the National Team U16!!!!

Thank You

Respect

Igor Georgiev"

Reamintim că naționala U15 a României a încasat înfrângeri dure în turneul din Macedonia de nord, printre care se numără și un meci pierdut la 25 de puncte în fața naționalei similare a Kosovo!

*foto: facebook Igor Georgiev

1 comentariu la aceasta stire:
  • paul t :

    nimic nou cu Dl Igor Georgiev
    La fel s-a facut si la U18 .Nici o noutate.

    cu 4 ani în urmă (26.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!