Stiri Juniori U16 Masculin

Dan Fleșeriu: "Ne temem într-o anumită măsură de Alba"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
13.04.2014

Vicecampioana României, CSM Târgoviște dispută semifinala Ligii Naționale de baschet femin împotriva echipei CSU Alba Iulia. Duelul ce opune față în față echipele de pe locul 2, respectiv 3 la finalul sezonului regulat se va juca după sistemul “cel mai bun din trei jocuri”.

Înaintea acestui meci, antrenorul dâmbovițencelor, Dan Fleșeriu a prefațat prima partidă cu Alba Iulia.

„La Alba Iulia vom avea parte de un meci infernal. Nouă o să ne fie extrem de greu în această dispută, atâta timp cât plecăm din postura de outsideri. Încercăm să facem un joc cât mai bun, pentru a putea înregistra un rezultat pe măsură. CSU a arătat în meciurile cu noi că formează o echipă foarte puternică. Ne temem într-o anumită măsură de Alba, după ce ne-a învins în două rânduri în sezonul regulat. Dacă vom ieşi câştigători în primul meci, atunci vom ajunge să avem prima şansă de calificare în finală. Pe de altă parte, dacă pierdem acest joc, atunci sperăm să reuşim un succes pe terenul nostru, pentru a putea ajunge în decisiv”, a declarat Dan Fleşeriu pentru sportdambovitean.ro

Primul meci al semifinalei are loc duminică, de la ora 18:00, la Sala Universității din Alba Iulia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!