Stiri Juniori U16 Masculin

Donatas Tarolis: „Colegii m-au ajutat să fiu cel mai bun marcator în acest joc”

Donatas Tarolis: „Colegii m-au ajutat să fiu cel mai bun marcator în acest joc”

Miercuri, 2 octombrie, suporterii lui U-BT Cluj-Napoca au putut să își vadă favoriții pentru prima oară într-un meci oficial. Aceștia au evoluat în Kosovo miza fiind calificarea în grupele principale ale FIBA Europe Cup.

Alb-negrii s-au descurcat foarte bine și au câștigat la o diferență de 25 de puncte, scor 98-73, asigurându-și, în mare măsură, calificarea. Evident, principalii realizatori ai oaspeților au fost jucătorii străini, cel mai bun dintre ei fiind Donatas Tarolis.

Baschetbalistul de 25 de ani s-a aflat pe teren timp de aproape 23 de minute și a adunat 20 de puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive, 2 capace și o intercepție. Din punct de vedere al aruncărilor, Tarolis a avut o zi aproape perfectă, terminând cu 100% de la distanță (1/1) și libere (3/3) și cu 87% din interiorul semicercului (7/8). Prin urmare, sportivul lituanian a avut un indice al eficienței de +32.

După meci, Tarolis s-a arătat fericit pentru jocul făcut de echipa sa, însă a subliniat faptul că trebuie deja să se concentreze pe următoarea confruntare.

A fost un meci bun pentru noi. Am abordat întreaga partidă cu energie. Am respectat indicațiile antrenorului și totul a ieșit grozav. Colegii m-au ajutat să fiu cel mai bun marcator în acest joc. Am jucat în forță, însă acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci.”, conform u-bt.ro

Returul se va juca în 9 octombrie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!