Stiri Juniori U16 Masculin

Dusko Vujosevic: „Sunt satisfăcut de munca pe care au făcut-o Silvă și băieții”

Dusko Vujosevic: „Sunt satisfăcut de munca pe care au făcut-o Silvă și băieții”

Ziua de sâmbătă a oferit fanilor din România un adevărat derby între două dintre cele mai bune echipe ale campionatului. În BTarena, formația gazdă a evoluat foarte bine împotriva lui CSM CSU Oradea, reușind să se impună cu scorul de 89-82.

La conferința de presă, Dusko Vujosevic s-a arătat satisfăcut de jocul prestat de elevii săi și a ținut să îl remarce pe David Vida. De asemenea, coordonatorul lui U-BT Cluj-Napoca a declarat că formația pe care o conduce s-a confruntat cu anumite probleme medicale – este vorba de Karlo Zganec și Andrei Calnicenco.

În primul rând, sunt satisfăcut de munca pe care au făcut-o Silvă și băieții pe teren. Oradea are o echipă foarte bună, joacă de mult timp împreună și ei se înțeleg foarte bine, în legătură cu spacing-ul, cu timing-ul. Ei au 6-7 jucători care pot marca și niciodată nu știi cine va marca peste 20 de puncte. Contra lor, e greu și să pregătești jocul, nu doar să evoluezi. Noi ne-am confruntat cu niște probleme medicale fix înainte de meci. Nu vreau să vorbesc de Kuti, care e U23, ci, după meciul asta, vreau să îl remarc pe Vida, care a fost productiv în timpul petrecut pe teren. Karlo Zganec a primit feedback de la doctori să nu joace în meciul de astăzi și, poate ați observat, Calnicenco ni s-a alăturat cu 13 minute înainte de începerea confruntării. Totuși, echipa noastră a avut multe ruperi de ritm. Am avut niște secvențe foarte bune, dar și niște secvențe în care nu am reușit să facem nimic. Acesta este aspectul la care trebuie să lucrăm și să creștem nivelul nostru. Încă o dată, vreau să îi felicit pe Silvă și pe jucători și mulțumesc fanilor noștri pentru suportul lor. Sper ca în viitor sala să fie și mai plină.”

Așadar, U-BT Cluj-Napoca rămâne neînvinsă în această ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația ardeleană se pregătește de o săptămână plină, în care le va întâlni pe Balkan Botevgrad, în FIBA Europe Cup, și pe BC CSU Sibiu, în etapa a patra a LNBM.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!