Stiri Juniori U16 Masculin

EYBL U16: BC CSU Sibiu a pierdut toate meciurile de la Pécs

EYBL U16: BC CSU Sibiu a pierdut toate meciurile de la Pécs

BC CSU Sibiu a participat în perioada 24-26 februarie la cel de-al doilea turneu al Grupei C din cadrul European Youth Basketball League - Central Europe Region. Sibienii s-au întors fără victorie din Ungaria.

La Pécs, galben-albaștrii au avut de jucat cu formații din Macedonia de Nord, Italia, Bulgaria și Ungaria.

Debutul s-a consemnat joi, 24 februarie, în fața lui Vodno Skopje, grupare în fața căreia Sibiul nu a condus deloc. Diferența maximă a fost de 58 de puncte pentru macedoneni, în ultimul sfert BC CSU Sibiu încasând 41 de puncte și a reușit să înscrie doar 10. Șapte jucători au punctat pentru sibieni, Roberto Kruppa contribuind cu 17 puncte (7/7 din interiorul arcului de cerc).

Câteva ore mai târziu, echipa antrenată de Alexandru Rubint s-a duelat cu Stellazzurra, italienii controlând în totalitate meciul. Pentru Sibiu acesta a fost jocul cu cele mai multe puncte încasate în acest turneu, 106. Iustin Manea a fost singurul în double digits de la Sibiu, cu 10 puncte.

Prima repriză în fața bulgarilor de la BUBA Basketball a decurs sub semnul echilibrului și galben-albaștrii au condus la pauză cu 33-32. Diferența s-a făcut în repriza secundă, când BUBA a înscris 58 de puncte și a ținut Sibiul cu doar 9 puncte marcate în sfertul decisiv. Alexandru Roșca a terminat cu 19 puncte (3/5 de la distanță).

În fine, turneul din Ungaria s-a încheiat cu un meci împotriva lui Debrecen Academy, maghiarii conducând în permanență disputa. Sibiul a reușit într-un singur sfert să înscrie mai mult de 10 puncte, iar în ultimul parțial au încasat 24 de puncte. Rareș Popa a avut 15 puncte și 7 recuperări în acest duel.

Rezultatele Sibiului în Ungaria:

Joi, 24.02 – Vodno Skopje - BC CSU Sibiu 105-47

Joi, 24.02 – BC CSU Sibiu - Stellazzurra 34-106

Vineri, 25.02 – BUBA Basketball - BC CSU Sibiu 90-58

Sâmbătă, 26.02 – BC CSU Sibiu - Debrecen Academy 35-69

BC CSU Sibiu a terminat cu 0-8 bilanț participarea în această ediție EYBL U16.

*foto: Facebook Rátgéber Kosárlabda Akadémia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!