Stiri Juniori U16 Masculin

EYBL U16: BC CSU Sibiu participă la un turneu în Ungaria

EYBL U16: BC CSU Sibiu participă la un turneu în Ungaria

BC CSU Sibiu o să participe în perioada 23-26 februarie în Ungaria, la Pécs, la cel de-al doilea turneu al Grupei C în sezonul 2021-2022 al European Youth Basketball League - Central Europe Region la categoria U16.

Sibienii au 0-4 bilanț după primul turneu, desfășurat tot în Ungaria în luna noiembrie a anului trecut.

Acum, în aceste meciuri de la Pécs, BC CSU Sibiu o să joace cu formații din Macedonia de Nord, Italia, Bulgaria și Ungaria.

Programul sibienilor în Ungaria:

Joi, 24 februarie – Vodno Suns Skopje - BC CSU Sibiu (ora 11.00)

Joi, 24 februarie – BC CSU Sibiu - Stella Azzurra (ora 19.00)

Vineri, 25 februarie – BUBA Basketball - BC CSU Sibiu (ora 17.00)

Sâmbătă, 26 februarie – BC CSU Sibiu - Debrecen Academy (ora 16.00)

Lotul pe care BC CSU Sibiu l-a înscris în această ediție EYBL este următorul: Vlad Florea, Felix Souca, Alberto Burtescu, Rareș Popa, Andrei Ploiaș, Alexandru Roșca, Robert Dușe, Mihnea Cipariu, Cristi Boboc, Sebastian Anghel, Paul Găină, Hunor Szilágy, Roberto Kruppa, Iustin Manea, Darian Puiu și Raul Mitrache. Alexandru Rubint este antrenorul formației U16.

Mihnea Cipariu (13.5 puncte) și Cristi Boboc (11.3 puncte) au fost principalii marcatori ai Sibiului în primul turneu, Raul Mitrache (5.3 recuperări) și Roberto Kruppa (2.0 pase decisive) fiind lideri la următoarele date statistice importante.

Toate meciurile vor fi transmise pe YouTube.

*foto: Facebook DEAC Kosárlabda Akadémia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!