Stiri Juniori U16 Masculin

EYBL U16: Dan Dacian București și Știința București joacă în Bulgaria

EYBL U16: Dan Dacian București și Știința București joacă în Bulgaria

Două echipe românești participă în perioada 24-27 februarie la cel de-al doilea turneu al Grupei B din European Youth Basketball League - Central Europe Region. CSU ASE Dan Dacian București și Știința București vor juca la Botevgrad, în Bulgaria.

„Lupii dacici” urmează să întâlnească echipe din Ungaria, Cehia și Bulgaria, iar Știința va juca cu formații din Republica Moldova, Ungaria și Cehia. De asemenea, cele două reprezentante ale României vor avea un meci direct.

Înaintea acestui turneu, CSU ASE Dan Dacian are 3-1 bilanț, în vreme ce Știința joacă în afara competiției, după ce a terminat Grupa A cu 8-0. Rezultatele Științei nu se vor contabiliza în clasament pentru calificarea în playoff, fază în care bucureștenii au obținut prezența. Formația antrenată de Cristian Georgescu o înlocuiește pe Ziar Nad Hronom din Slovacia.

Programul celor de la Dan Dacian București:

  • Vineri, 25.02 – Știința București - Dan Dacian (ora 09.30)
  • Vineri, 25.02 – BC Atomerőmű Paks - Dan Dacian (ora 19.30)
  • Sâmbătă, 26.02 – BC Vividbooks Pardubice - Dan Dacian (ora 17.30)
  • Duminică, 27.02 – Dan Dacian - BC Balkan Botevgrad (ora 15.00)

Lotul pe care se bazează Andrei Beațu în ediția din acest an a EYBL este format din: Dragoș Andrei Pârău, Alexandru Bogdan, Mihnea Andrei Ilie, Tudor Gotzinger, Rareș Vladimirescu, Șerban Mihai Matea, Șerban Alexandru Jeles, Vlad Mihai Iavorschi, Vladimir Ioan Salabasev, Tudor Alexandru Danis, Petru Voiculescu, Vlad Cătălin Prodan și Tudor Pîrvu.

Programul Științei București:

  • Vineri, 25.02 – Știința București - Dan Dacian (ora 09.30)
  • Vineri, 25.02 – Admirals Chișinău - Știința București (ora 17.30)
  • Sâmbătă, 26.02 – BC Atomerőmű Paks - Știința București (ora 15.30)
  • Duminică, 27.02 – Știința București - BC Vividbooks Pardubice (ora 09.00)

Toate meciurile vor fi transmise pe YouTube.

*foto: Facebook Rátgéber Kosárlabda Akadémia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!