Stiri Juniori U16 Masculin

FRB a anunțat faptul că se vor demara activități online de perfecționare a antrenorilor

FRB a anunțat faptul că se vor demara activități online de perfecționare a antrenorilor

Federația Română de Baschet a anunțat faptul că se vor demara activități online de perfecționare a antrenorilor de baschet, ca urmare a suspendării activităților de pregătire și competiționale în perioada stării de urgență.

Acțiunea inițiată de Colegiul Central al Antrenorilor de Baschet va începe de luni, 6 aprilie, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Comunicatul de presă emis: 

Colegiul Central al Antrenorilor de Baschet demarează activități online de perfecționare a antrenorilor de baschet, ca urmare a suspendării activităților de pregătire și competiționale în perioada stării de urgență.

În acest context, începând cu data de 6 aprilie 2020, sunteți invitați să participați săptămânal la forumul de discuții cu teme de pregătire specifice echipelor de juniori, accesând pagina de Facebook a Colegiului Central al Antrenorilor de Baschet.

Programul întâlnirilor, lectorii și temele de discuție vor fi postate pe site-ul CCA (www.ccabaschet.ro), în weekendul premergător fiecărei săptămâni.

Temele de discuție vor fi conduse de către antrenori LNBM, LNBF, antrenori de lot național și alți invitați.
Eventualele sugestii ale antrenorilor, legate la temele de interes, pot fi trimise pe adresa de email cca@frbaschet.ro.

Colegiului Central al Antrenorilor de Baschet este condus de Marcel Țenter și îi are în componență pe: Alina Moanță, Claudiu Fometescu, Constantin Ioan, Tudor Costescu, Dan Calancea, Cătălin Tănase și Alin Săftel. 

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!