Stiri Juniori U16 Masculin

Iannis Păduraru a primit o bursă la Canarias Basketball Academy, un institut din Tenerife

Iannis Păduraru a primit o bursă la Canarias Basketball Academy, un institut din Tenerife

În ediția 2018-2019, Știința București a cucerit medaliile de argint în Campionatul Național U16. Unul dintre componenții lotului pregătit de Ionuț Bâscoveanu a fost Iannis Păduraru, sportiv ce era cu un an mai mic decât colegii lui echipă.

În cursul zilei de miercuri, 3 iunie, Canarias Basketball Academy a anunțat că Iannis Păduraru a semnat cu importanta școală de baschet spaniolă. Iată ce a declarat Rob Orellana, directorul și antrenorul academiei: „Suntem foarte fericiți să îl avem pe Iannis în familia CBA. Dacă ne gândim la felul cum muncește, cerul este limita pentru el”.

 

🇷🇴 Iannis Paduraru 🇷🇴 @iannispaduraru , a U16 Romanian National Team player signs with CBA! The 1,94 guard born in...

Posted by Canarias Basketball Academy on Wednesday, 3 June 2020

Academia de baschet din Tenerife a fost fondată de Rob Orellana în 2007 și, în prezent, are două echipe, una de U16 și una de U18. Sezonul 2016-2017 a fost ultimul în care Canarias Basketball Academy a evoluat în Adidas Next Generation Tournament.

Astăzi, 4 iunie, pe pagina de Facebook a clubului CSU Știința București, a apărut o declarație a lui Iannis Păduraru, în care acesta vorbește despre perioada petrecută în echipamentul Științei.

Am ajuns la Știința în august 2017, fiind singurul jucător nascut 2004, într-o echipă de vârfuri ale generației 2003, alături de care am terminat sezonul pe locul 4, contra unor echipe cu jucători majoritari 2002. Având încrederea antrenorului Ionuț Bascoveanu, a întregului staff și cu o pregatire profesionistă mi-am dezvoltat jocul individual, iar alături de echipă am devenit vicecampionii României în sezonul trecut. Experiența celor 2 ani competiționali reprezintă pentru mine o bază importantă în ceea ce privește viitorul meu ca baschetbalist. Las în urma colegi și prieteni cu care am început baschetul si cărora le urez mult succes!

Am avut foarte multe victorii frumoase, cum ar fi cele impotriva Clujului, dar și câteva înfrângeri dureroase, precum finala pierdută anul trecut, însă toate acestea m-au ajutat să progresez și să capat experiență.

Ultimele 2 sezoane petrecute la Știința vor rămâne mereu in sufletul meu, ca amintiri si experiențe dragi. Consider că modul de pregătire profesionist, atenția față de sportiv, precum si programul complex oferit de acest club reprezintă atuuri pentru dezvoltarea baschetbalistică a oricărui junior. Mult succes, Știința!"

 

🔝 Suntem mândri să vă anunțăm că Iannis Alexandru Paduraru, sportiv al secției noastre încă din anul 2017, va face pasul...

Posted by Știința București Baschet on Thursday, June 4, 2020

Mai jos puteți urmări un video cu fazele frumoase reușite de Iannis Păduraru în sezonul 2019-2020.

*foto: Facebook - Știința București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!