Stiri Juniori U16 Masculin

ICIM Arad, favorită clară în meciul cu Satu Mare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
13.12.2013

 

LNBF

Etapa a 12-a

Sâmbătă, ora 18:00

Sala Polivalentă Arad

  Fișa meciului  

Într-un meci din cadrul etapei a 11-a din Liga Națională de baschet feminin, Univ. Goldiș ICIM Arad  întâlnește pe teren propriu, formația CSM Satu Mare.

Un meci ce acum câteva sezoane conta pentru lupta la titlu, s-a transformat într-un duel cu o favorită certă. Arădencele sunt foarte aproape de a încheia neînvinse prima parte a sezonului. Cu victorii pe linie  atât în campionat cât şi în Liga Europei Centrale, în total 15 la număr, formația pregătită de Jose Araujo nu ar trebui să aibă probleme în faţa sătmărencelor care au obținut 7 succese și 5 înfrângeri în actualul sezon al LNBF.

Duelul confruntărilor directe dintre cele două echipe este unul echilibrat. S-au disputat 30 de partide Arad – Satu Mare, iar arădencele s-au impus în 17 rânduri, ultima victorie fiind în sezonul trecut, pe teren propriu, scor 66-51.

Meciul Univ. Goldiș ICIM Arad vs CSM Satu Mare va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, fiind arbitrată de cuplul Csender Andrada - Roşu Alin, iar comisar de joc va fi Radu Vaida.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!