Stiri Juniori U16 Masculin

Ionuț Bâscoveanu: „Băieții știu că în această fază fiecare punct contează”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
29.02.2024

Ionuț Bâscoveanu: „Băieții știu că în această fază fiecare punct contează”

Corona Brașov a reușit să obțină o victorie extrem de importantă în una dintre cele mai dificile deplasări din Top 10. Formația nou-promovată a trecut de CSM Târgu Mureș, cu 81-88, și a ajuns la un bilanț de 4-8, în timp ce adversarii lor stau cu 5-7 în clasament.

Iată ce a declarat la final de meci Ionuț Bâscoveanu, tehnicianul echipei câștigătoare:

„Din fericire pentru noi am reușit să ne adjudecăm acest meci, însă planul pe care l-am pregătit a fost un pic dat peste cap înainte fiindcă doi dintre cei mai importanți jucători nu s-au aflat pe parchet și oarecum a trebuit să schimbăm cam toată tactica. Am reușit să ne recalibrăm. A fost un meci foarte dificil, împotriva unei echipe experimentate, cumulat cu un public destul de efervescent, o presiune destul de mare, dar am reușit să ne găsim ritmul și să ne adjudecăm victoria. Băieții știu că în acestă fază, fiecare punct contează.”

În runda următoare, Corona Brașov va primi vizita celor de la CSM Constanța, într-un meci programat sâmbătă, 9 martie, de la ora 18:00.

*foto: Facebook/Corona Brașov

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!