Stiri Juniori U16 Masculin

Ionuț Bâscoveanu: „Jucăm împotriva unei echipe care trece printr-o formă sportivă destul de bună”

Ionuț Bâscoveanu: „Jucăm împotriva unei echipe care trece printr-o formă sportivă destul de bună”

În seara zilei de miercuri, 28 februarie, CSM Corona Brașov se deplasează pe terenul lui CSM Târgu Mureș, pentru un duel din etapa a 22-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe FRB TV.

Ionuț Bâscoveanu, antrenorul principal al galben-albaștrilor, a prefațat confruntarea cu trupa alb-albastră:

Meciul de mâine este un meci destul de important pentru noi. Jucăm împotriva unei echipe care trece printr-o formă sportivă destul de bună. Din punct de vedere al pauzei competiționale, toate echipele au stat. Noi am jucat un meci amical împotriva echipei Dinamo, la București, adică am avut o continuitate destul de ok în ceea ce privește pregătirea. Mergem cu echipa întreagă. În acest moment suntem în efectiv complet. Coby (n.r. Jacoby Armstrong) și-a revenit și el, deci suntem în efectiv complet și mergem să căutăm un rezultat pozitiv. Orice meci este important în Top 10 pentru că orice meci contează și victoriile ne ajută să mergem în următoarea etapă, cea a playoff-ului.

Întrebat dacă confruntarea este importantă fiindcă Corona are șanse mai mari de victorii decât cu alte adversare, tehnicianul oaspeților a spus următoarele:

Nu chiar. Este un meci dificil pentru noi. Mergem să jucăm împotriva unui adversar, cum am spus mai devreme, într-o formă sportivă bună. O sală destul de grea, un public efervescent. Va fi un meci destul de greu dar suntem obișnuiți cu această situație pentru că anul acesta cam ăsta a fost mersul nostru în campionat. Mizăm în continuare pe dorința sportivilor noștri de a obține rezultate bune. Am mare încredere în ei.

În acest moment, CSM Corona Brașov are un bilanț de trei victorii și opt înfrângeri în Top 10, ocupând ultima poziție în clasament.

*foto: Facebook – Corona Brașov

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!