Stiri Juniori U16 Masculin

Juniorii lui U-BT Cluj au fost scoși la muncile câmpului de antrenor. Galerie foto

Juniorii lui U-BT Cluj au fost scoși la muncile câmpului de antrenor. Galerie foto

Nu numai echipele de seniori încep să se întâlnească în vederea noului sezon competitional. Și componenții echipelor de juniori au început să se întoarcă la antrenamente. Printre aceștia se numără și tinerii celor de la U-BT Cluj, care au avut parte în această dimineață de un antrenament inedit.

Elevii lui Răzvan Cenean, campioni naționali la U16 și U18 în sezonul precedent, au mers… la încărcat baloți, după cum arată și o postare pe facebook a clubului U-BT.

„Cine se trezește de dimineață, ajunge la... fân. Cenean Razvan le-a pregătit juniorilor o experiență inedită. Băieții au fost la încărcat baloți de fân în satul Popești. Departe de confortul urban, au văzut cum e traiul la țară și munca agricolă. Muncă, muncă, dar și distracția a fost în toi”, e scris pe rețeaua de socializare, unde au fost atașate și mai multe poze care vorbesc de la sine:

 

🚜 Cine se trezește de dimineață, ajunge la... fân. Cenean Razvan le-a pregătit juniorilor o experiență inedită. Băieții...

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Saturday, August 24, 2019

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!