Stiri Juniori U16 Masculin

Marian Hartman: “Important este să ieși campion, nu să joci pentru locurile 3-4”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.04.2014

CSS Ploiești debutează la turneul final U20 în fața celor de CS U-Mobitelco Cluj Napoca. Tehncianul ploieștenilor, Marian Hartman a vorbit despre așteptările echipei sale la acest turneu și despre duelul din primul meci cu ardelenii. Antrenorul ne-a dezvăluit și modul de pregătire a formației sale:

„Așteptări bineînțeles că sunt. Ne întâlnim în primul meci cu Clujul, o echipă foarte puternică care are jucători care mai joacă prin Divizia A, prin Divizia B pe când ai mei nu prea joacă. Ideea e că noi am avut un parcurs foarte bun la U20 și anul acesta, din 14 jocuri am câștigat 12 iar pe cele pe care le-am pierdut, le-am pierdut la câteva puncte din niște greșeli, mai mult de arbitraj dar nu prea trebuie comentate astea. Sperăm să batem Clujul, dacă batem Clujul asta înseamnă că vom juca finala mare. Dacă nu batem Clujul o să jucăm finala, dar de fapt nu jucăm nimic, important este să ieși campion nu să joci pentru locurile 3-4. Echipa este în formă, avem două antrenamente pe zi, băieții sunt motivați, vor vi motivați și financiar dacă câștigă. Problema e să câștige.”

Marian Hartman a ținut să menționeze și câteva aspecte referitoare la modul de organizare:

„În ceea ce privește condițiile de joc, acestea erau mult mai bune la Ploiești. Federația, prin antrenorul federal au dat turneul cum l-au dat la Timișoara, unde o să fie niște condiții extraordinare. O să jucăm de la 8 seara când sala este liberă toată ziua. După dumneavoastră cum e mai important? Să se joace un meci joi și vineri, unul înaintea meciului de playoff Asesoft cu Energia și unul după, să-i vadă lumea pe jucători, sau să jucăm într-o sală goală, a unei echipe care a cheltuit vreun milion și ceva de euro și care nu a ieșit decât pe locul 10 și vor acum să-și scoate nu stiu ce din apă sau din foc cu mâna altora. Iar reprezentantul lor Vermeșan a spus că o să fie niște condiții extraordinare, și se vede dacă jucăm de la 8 seara. După ce termină toți antrenamentele din sala de la Timișoara atunci intrăm și noi. Așa spre noapte, ca să mâncăm pe la 11, cu condiții europene, meciurile se joacă de la 8 seara în Europa.”

Unul dintre cei mai importanți jucători din lotul prahovean, Ștefan Neagu a avut ceva probleme medicale iar antrenorul acestuia a ținut să clarifice și această situație:

„Ștefan Neagu are probleme medicale, nu știu cum se lovesc ei la lot, el nu e accidentat de obicei. A avut o problemă la genunchi, a fost la doctor la București, acum se antrenează ușor. Medicul kinetoterapeut cu care am vorbit l-a făcut bine iar acum e undeva pe 60-70%. Principalul este ca el să poată fi pus în valoare de echipă.”

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rraZVy#BCT :

    stai linistit
    stai linistit..iar va ciocanim..cu drag timisoara

    cu 10 ani în urmă (23.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe start :

    locatii alese fara cap
    intradevar HARTMAN are dreptate locatie aleasa neinspirat sau poate are o logica aceasta alegere ,cert este ca la ploiesti sa joci in deschiderea celor mari ar fi adus o audienta foarte buna acestor copii ,asta e ,au vrut iar sa ii ascunda,nu le ofera nici o sansa din pacate frb, le da o diploma, medalie si un prapadit de tricou dupa un an de munca ,

    cu 10 ani în urmă (23.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!