Stiri Juniori U16 Masculin

Marian Hartman vorbește despre situația din grupă înaintea ultimului meci

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.04.2014

CSS Ploiești a pierdut prima partidă de la turneul final U20 în fața celor de la CS Universitatea Cluj iar antrenorul echipei a vorbit puțin despre acel meci și despre șansele de a ajunge în finală:

„Am reușit ce n-au reușit alții, să dăm 50 de puncte într-un sfert Clujului dar s-a dus prea mult și nu am izbutit decât să pierdem la 8 puncte. Dinamo a bătut Clujul la 7 puncte iar dacă noi învinge Dinamo la 10 puncte, terminăm primii.”

Marian Hartman a explicat și din ce cauză în formația s-a s-au remarcat doar doi jucători:

„Păi da, atât am avut pentru că așa se întâmpla la noi la Ploiești. Unii sunt studioși, au parinții bani și îi trimit și la baschet pentru că nu au ce face iar eu mă bat cu morile vânt. Neagu și Ene sunt jucătorii noștri dar i-am dat la Asesoft pentru că am o oarecare simpatie pentru Ionuț Georgescu, pentru că mi-a fost sportiv.  Eu vorbesc direct, nu am parti-pris-uri cu nimeni,muncesc singur, individual, sunt de ani mulți la CSS și nu m-a sprijinit nimeni.

Într-adevăr acum echipa se bazează  pe doi jucători plus Minescu, acesta este în scădere mare formă, cred că s-a îndrăgostit dar dacă ne uităm peste statistici vedem că în campionat este al doilea  marcator, al doilea recuperator. Nu mă bucură faptul că doi jucători sau trei țin echipa și că Neagu dă 80 de puncte sau 60 de puncte într-un meci, mă interesa să dea toți puncte. Dar atâta timp cât doar el poate, trag și eu cât pot de el, știți cum e, mulgi vaca până dă tot laptele.”

În final tehnicianul ploieștean a prefațat partida care poate trimit CSS-ul din Ploiești în finală:

„Meciul cu Dinamo este important pentru ei. Le-am și spus că e examenul lor: „băteți la 10 puncte, ați trecut peste Dinamo și pe Cluj i-ați băgat de ultimul loc, ca să se învețe și ei minte. Dacă puteți, dacă nu viitorul vostru e înainte”. Cu o floare nu faci primavară dar cu două s-ar putea să faci sau cu trei, să faci un buchețel și poate își revine și Minescu și reușim să facem ceva ce nimeni nu a crezut.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    pedagog
    Declaratii ciudate. Ca intotdeauna d-nul Hartman un fin pedagog. Oare ce simt ceilalti jucatori : Coman, Cazan cand antrenorul ii considera " elemente neglijabile " ?

    cu 10 ani în urmă (26.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!