Stiri Juniori U16 Masculin

Mihai Silvășan, înainte de debutul în cupele europene: „Nu ne așteptăm la un duel ușor”

Mihai Silvășan, înainte de debutul în cupele europene: „Nu ne așteptăm la un duel ușor”

Miercuri, 2 octombrie, U-BT Cluj-Napoca va disputa primul meci oficial al sezonului 2019-2020. Adversara formației ardelene este KB Rahoveci iar confruntarea contează pentru preliminariile FIBA Europe Cup.

Jucătorii clujeni au plecat în cursul acestei zile (01.10) în Kosovo, însă nu înainte ca Mihai Silvășan și Dusko Vujosevic să ofere câteva declarații. Primul a spus că se așteaptă la un joc dificil, mai ales că duelul va avea loc în fața a 3500-4000 de spectatori.

Ne așteaptă primul meci oficial din acest sezon, ne dorim să câștigăm și să ne calificăm ulterior în grupe. Nu știm foarte multe despre KB Rahoveci, însă i-am urmărit. Au jucat două meciuri oficiale până acum, pierzând SuperCupa cu Sigal Prishtina la 18 puncte diferență. În prima etapă din campionat s-au întâlnit tot cu Prishtina și au câștigat la 14 puncte diferență. Deci au fost două jocuri total diferite.

Au o sală foarte grea, vor fi peste 3.500 de oameni care îi vor susține. Nu ne așteptăm la un duel ușor, chiar dacă teoretic suntem echipa favorită. Dacă nu vom intra motivați și cu o mentalitate de învingători, vom avea probleme. Pe asta am pus accent în aceste zile, să tratăm meciul cu o foarte mare seriozitate.”, conform u-bt.ro

Dacă Mihai Silvășan a abordat următorul meci din punct de vedere psihic, în schimb, Dusko Vujosevic s-a legat de partea de pregătire. După modul în care au decurs antrenamentele, acesta este încrezător în șansele echipei sale despre care spune că este favorită.

Eu cred că echipa noastră este pregătită pentru meciurile oficiale. Întotdeauna ne uităm la primul meci care urmează. Nu este niciun secret că suntem mai bună, cel puțin pe hârtie.

Baschetul se joacă în orice condiții, iar fiecare echipă are propriile ambiții. Felul cum ne-am antrenat îmi dă o doză mare de încredere. Băieții au muncit din greu și suntem capabili să ne îndeplinim obiectivele, care nu sunt mici. În sport, întotdeauna ai nevoie de puțin noroc. Șansa este ca un fel de vânt, care te împinge din spate.

Sperăm să nu avem parte de accidentări și să iasă totul bine.”

Turul dintre KB Rahoveci și U-BT Cluj-Napoca are loc miercuri, 2 octombrie, de la ora 21:30 și nu va fi transmis. Returul se joacă peste o săptămână, în 9 octombrie, la Cluj-Napoca.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!