Stiri Juniori U16 Masculin

Mihai Silvășan: „Sunt mulțumit de mentalitatea pe care am avut-o în această partidă”

Mihai Silvășan: „Sunt mulțumit de mentalitatea pe care am avut-o în această partidă”

Miercuri, 2 octombrie, U-BT Cluj-Napoca a stricat debutul în cupele europene a lui KB Rahoveci, câștigând la o diferență de 25 de puncte, în deplasare. Formația ardeleană a jucat foarte bine și a profitat de ziua mai slabă a adversarilor, adjudecându-și prima victorie din noul sezon cu scorul de 98-73.

După încheierea jocului, Mihai Silvășan a participat la conferința de presă și s-a arătat mulțumit de felul în care au evoluat elevii săi. În același timp, antrenorul lui U-BT Cluj-Napoca a ținut să o felicite pe echipa din Kosovo, fiind impresionat de numărul mare al fanilor prezenți în Arena Mizahir Isma.

Sunt bucuros că am câștigat. Scorul a fost în favoarea noastră și am decis să îi introduc pe tinerii crescuți în academia noastră. Sunt mulțumit de mentalitatea pe care am avut-o în această partidă, deoarece am tratat jocul la modul serios, în special că nu cunoșteam echipa adversă. M-au mulțumit jucătorii de bază, care s-au luptat și au făcut o treabă bună.

Avem prima șansă la calificare, iar meciul următor se joacă la Cluj-Napoca. De asemenea, am văzut lucruri bune la Rahoveci, fanii lor au umplut sala. Îi felicit pentru prima participare în FIBA Europe Cup și le urez multă baftă.”, conform site-ului oficial u-bt.ro

Următoarea întâlnire dintre cele două formații are loc miercuri, 9 octombrie, de la ora 19:00, în BTarena. În cazul în care KB Rahoveci nu produce surpriza, U-BT Cluj-Napoca va avansa în grupele FIBA Europe Cup, acolo unde va juca împotriva lui Sodertalje Kings, Balkan Botevgrad și Enisey Krasnoyarsk.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!