Stiri Juniori U16 Masculin

Miroslav Popov: "Trebuie să ne câștigăm meciurile acasă și suntem în finală"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
12.04.2014

În primul meci al semifinalei Ligii Naționale de baschet feminin, CSU Alba Iulia dă piept cu vicecampioana României, CSM Târgoviște.

Înaintea acestei confruntări, antrenorul albaiulencelor, Miroslav Popov a declarat următoarele:

„Consider că ne așteaptă confruntări dificile cu CSM Târgoviște, este play-off, ambele echipe vor da totul, este ceva diferit față de sezonul regulat, acum poate fi victoria și calificarea mai departe. Tocmai de aceea este important ca noi să profităm de faptul că am terminat pe locul doi în clasament și avem avantajul de a juca o posibilă a treia partidă, cea decisivă, tot acasă. Practic, noi trebuie să ne câștigăm meciurile acasă și suntem în finală. În plus, trebuie să demostrăm că cele două victorii din sezon nu au fost întamplare. Sper să jucăm cu multă concentrare acest prim meci important și să câștigăm pentru a porni cu avantaj, iar presiunea mai mare să fie pe adversarele noastre. Bineînțeles, nu va fi ușor, deoarece Târgoviște este o echipă puternică, va trebui să apărăm bine aruncările lor de la distanță, de asemenea pe Chrissy Givens, una dintre cele mai bune jucătoare din campionatul românesc.” a declarat Miroslav Popov pentru sport.alba24.ro

Partida CSU Alba Iulia – CSM Târgoviște are loc duminică, de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!