Stiri Juniori U16 Masculin

România a suferit o nouă înfrângere drastică în fața Franței

România a suferit o nouă înfrângere drastică în fața Franței

România a pierdut din nou drastic în fața Franței la FIBA U16 European Challenger. Tricolorii au fost învinși cu scorul de 90-30, în partida desfășurată ieri, 20 august.

Prima repriză a fost una șocantă iar naționala din Hexagon conducea la jumătatea meciului cu 56-6. În repriza secundă, francezii au lăsat-o mai moale, au câștigat sfertul trei cu scorul de 20-10 iar ultimul act s-a încheiat la egalitate, 14-14.

Răducu Blaga a fost cel mai vun jucător al României cu 8 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. David Anghel a totalizat 7 puncte.

România a cedat în primul meci cu Franța de la FIBA U16 European Challenger cu scorul de 113-32.

Tricolorii încheie parcursul din Macedonia de Nord cu o partidă în fața Rusiei, astăzi, 21 august de la ora 19:00.

foto: fiba.basketball

13 comentarii la aceasta stire:
  • uplifter :

    Re:
    Nu o fi vina numai a lor, dar totuși, cel puțin după meciurile astea doua cu Franța, oare nu le-o fi rușine și acestor copii? Sa pierzi cu 81 de puncte și apoi cu 60 de puncte?
    Te mai poți numi jucător și tricolor pe deasupra? Îngrozitor...

    cu 2 ani în urmă (21.08.2021)
    • YMCA alin67:

      Rusine?
      Si ce sa faca? Sa nu se mai prezinte la nationala? Acesta e nivelul baschetului din Romania si al sportului de echipa in general, cu exceptia handbalului feminin care mai inseamna ceva in Europa, inca. Diferenta dintre nationalele U16 ale Romaniei si Frantei este similara cu cea dintre nationalele de seniori, daca nu cumva la seniori e si mai mare. Probabil ca ne-ar da 200 de puncte daca ar vrea.

      cu 2 ani în urmă (21.08.2021)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Da,corect,
      Sa nu se mai prezinte decat sa te duci sa iti bati joc de echipamentul ala!Si daca esti nul dar te agati cu disperare de adversar,nu pierzi in asemenea hal!Si ce tot mai comentam aiurea p-aici,da,nene,nu suntem in stare sa facem nimic,asta e viata,inchidem taraba!!!!Sa umplem noi Microsoftul de romani si sa umple ei LNBM de americani si suntem mai castigati asa!Uita-te bine la multi dintre ei,isi dau cu mingea in bot dar sunt mai tatuati decat Rodman!

      cu 2 ani în urmă (21.08.2021)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Si mai mult decat atat,
      Sa deschidem frate odata ochii catre realitate,chiar daca e cruda!Aia la hochei isi omoara in bataie un coleg in vestiar,aia la fotbal injura si mistocaresc stewardesele si pasagerii,generatii de ratati pe banda rulanta,care inteleg din sport doar ca e loc de fite si de bani usori ca sa postezi poze cu botoxata pe terasa!

      cu 2 ani în urmă (21.08.2021)
    • YMCA alin67:

      Te agati de adversar?!
      Cum adica? Inchidem taraba? Generatii de ratati? Nu cunosc pe niciunul dintre componentii nationalei U16, dar cunoscand alti tineri baschetbalisti pot afirma ca multi/multe sunt oameni deosebiti, inteligenti si muncitori. Sunt convins ca niciunul nu a avut intentia de a batjocori echipamentul. E usor sa arunci cu noroi in munca altora, atat cat este. Atat timp cat baschetul si sportul in general nu le ofera perspectiva unei vieti mai bune, in timp ce informatica o face, vom avea informaticieni mai buni si mai multi decat baschetbalisti. Dar nu-mi doresc ca toti sa renunte la sport. Nu cred ca e vina lor ci a societatii romanesti, nu doar a statului si a conducerilor federatiilor ci si a fiecaruia dintre noi.

      cu 2 ani în urmă (22.08.2021)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Stimabile,
      Societatea romaneasca a sucombat de mult timp,uita de implicarea ei in folosul si redresarea generala,sistemica!Dar nu iti mai raspund la comentariu intrucat as avea multe de spus,respectiv nu doresc sa polemizez cu absolut nimeni!Asa ca mai adaug doar atat:astept cu mare nerabdare ca realitatea sa ma contrazica si nu prin cate un exemplu izolat,iar atunci cu bucurie voi face mea culpa pentru un comentariu neadevarat si nemeritat de caustic!

      cu 2 ani în urmă (22.08.2021)
    • Ricardo:

      Buzestii
      Ai mare dreptate! Nu sunt neaparat 100% cu ce ai scris dar situația este una neagră in toata societatea românească! Nu maibgasimnresurse suntem lipsiti de planuri si ne îndepărtăm incet si sigur de lumea bună in toate sporturile! O sa ma întrebați de ce?????? Suntem noi mai prosti? Profesorii noștri sunt mai imbecili? Avem vreun handicap??? Răspunsul vine imediat : Sigur ca NU! Ne-am îndepărtat de vârful ierarhiei din dorinta de a fi in varful ierarhiei! Am început să copie modele vestice fara avansa cunoștințele și bugetele celor de acolo... Oameni buni pana nu vom centralizat tot sportul românesc si pana nu vom aloca 4% din PIB sportului sa nu vabasteptatibla minuni!!!!!!!!! Nici la baschet , nici la handbal nici la fotbal, de fapt la nimic! PRAPASTIA SE ADANCESTE DIN CEVIN CEVMAI MULT! La anul vor fi 100 puncte diferenta.... peate 2 ani 120 pct diferenta si tot asa!

      cu 2 ani în urmă (22.08.2021)
    Raspunde
  • uplifter :

    @alin67
    Serios, eu ca membru al societății sunt de vina ca maimuțoii ăștia care sunt numiți tricolori nu sunt în stare nici măcar sa ii incurce pe copiii ceilalți, de aceeași vârstă cu ei, ca să limiteze măcar proporțiile scorului??? Ce aberații spui sa fiu al naibii!
    Nimeni nu le-a cerut sa câștige, este evident ca nu au cum, dar sa pierzi cu 81 de puncte? Tu ai jucat baschet? Știi ce înseamnă să pierzi la 81 de puncte cu unii de aceeași vârstă??
    Tradus pt oricine este ca și când meciul a început de la 80-0 pt noi și am luat bătaie!
    Este o rușine fără margini! De la antrenor pana la ultimul jucător n-ar trebui sa mai calce pe la vreo națională de acum incolo!

    cu 2 ani în urmă (22.08.2021)
    • YMCA alin67:

      aberatii
      Serios, scrii, nu spui, niste aberatii care nici ar merita raspuns, Nu numai ca am jucat, dar am si vazut multe meciuri si atunci cand joaca echipe din ligi diferite astfel de scoruri sunt frecvente. Si nu numai in baschet, in orice sport. Pe ce lume traiesti?

      cu 2 ani în urmă (22.08.2021)
    • Csm.O:

      @Gyke
      Eu zic sa nu vă certați, daca vreți să aflați soluția îmbunătățirii baschetului românesc la nivel juvenil și nu numai, puteți frumos sa i cereți părerea domnului Gyke! S ar putea să vă spună că e de vina Costescu, dar insistați...

      cu 2 ani în urmă (22.08.2021)
    • BC CSU Sibiu Mihai1988:

      Traume Costescu
      La orice postare o sa bagi asta cu Costesc, alta placa nu mai stii.., zici ca ma uit la un copil mic incapatanat

      cu 2 ani în urmă (22.08.2021)
    Raspunde
  • uplifter :

    @alin67
    Tu ori ești chiar unul din antitalentele astea din echipa, ori ești fratele unuia!
    Dacă ai făcut baschet, dar susții ca cei care au stat în teren și au luat bătaie cu 81 de puncte nu au nicio vina, înseamnă că l-ai făcut degeaba!
    Și o mai și arăți!

    cu 2 ani în urmă (22.08.2021)
    • YMCA alin67:

      67
      Te-ai prins, dar joc cu buletinul unuia cu 38 de ani mai tanar.

      cu 2 ani în urmă (22.08.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!